Linképítés árak – Mennyit ér Neked a Google 1. hely (és a vele érkező rengeteg látogató, érdeklődő, ügyfél)?

Linképítés árak

Minőségi linképítést kínálunk Neked, amivel a Google találati listájának élére juttatjuk az oldalad a legfontosabb kulcsszavaidra.

Linképítés árak – Csomagok nettó 47.500 Ft-os havidíjtól!

Az első lépés, hogy árajánlatot kérsz tőlünk, majd mi a jelenlegi helyezéseid, a konkurencia és a kulcsszavak erőssége alapján összeállítjuk azt a linképítés csomagot, amivel eredményeket tudunk elérni neked.

Egy link kihelyezése nem kis feladat: meg kell írnia egy releváns, a legfontosabb követelményeknek megfelelő cikket a szövegírónknak, abban el kell helyezni a Te hivatkozásodat, aztán azt ellenőrizni és időzíteni a saját weboldalunkon.

Kiszámoltuk, és a nagy átlagok alapján kb. 1 óra alatt készül el egy linképítős cikk az első karakter leütésétől kezdve a publikálás beállításáig.

Mennyi linket építünk?

Ez nagyban függ a kulcsszavaid és a versenytársaid erősségétől, valamint az aktuális helyezéseidtől.

Havi átlag 10 db link egy hónapban a már meglévő jó pozíciók megtartására elegendő, 25 db-bal viszont már a legkomolyabb konkurencia mellett is el lehet juttatni az oldalad a Google organikus találati listájának akár az élére is.

Minden hónapban teljesítési dokumentációt küldünk majd Neked, amiben megkapod az elkészült cikkek URL-jét, valamint láthatod az elért eredményeket is.

Egy kis segítség a döntéshez: tapasztalatunk az, hogy amennyiben egy cég havi min. 10 db linket legalább egy éven át nem tud magának megengedni, annak érdemes valamilyen más megoldáson gondolkodnia a linképítés helyett.

Létezik persze ennél kisebb, havi 5 db link/hó csomagunk is, ezt azonban csak akkor ajánljuk, ha valaki a már megszerzett jó helyezéseit szeretné megtartani, viszonylag alacsony keresési számú kulcsszavakra.

60.000 szó (egy egész regény) csak rólad az interneten!

Ügyfelünkként a saját, közel 500 db (külön C-klasszos IP címen lévő) weboldalunkról kap linkeket az oldalad.

A linkek átlag 500 szavas (kb. 3.000+ karakteres), szövegíróink által írt, tehát nem szoftverrel generált cikkekbe kerülnek.

Ha csak 10 db linképítős cikket készítünk Neked havonta, az egy év alatt akkor is több mint 60.000 szót jelent, szóval veheted úgy, hogy egy teljes regény fog rólad szólni az interneten!

Tartalommarketing is érdekel?

Azok jutnak a legkönnyebben a Google élére, akiknek az oldala rendszeresen frissül új, releváns, hasznos tartalommal.

Éppen ezért javasoljuk mi is azt, hogy a linképítés mellett a tartalommarketingre is nagy hangsúlyt fektess – és ebben tudunk is segíteni!

5% kedvezmény

  • 4 hónap előre fizetése esetén

10% kedvezmény

  • 8 hónap előre fizetése esetén

15% kedvezmény

  • 12 hónap előre fizetése esetén

Azt akarjuk, hogy több árajánlatkérés, abból minél több valódi ügyfél szülessen a Te oldaladon és keress nagyon sok pénzt, mert szeretnénk még több sikeres linképítés-sztorit látni

Kérj tőlünk árajánlatot most linképítésre: add meg weboldalad címét és az 5 legfontosabb kulcsszavadat, mi pedig megmutatjuk, hogyan leszel a Keresőben Első! Ne feledd, hogy nem halogathatod a döntést sokáig, mert ha valamelyik versenytársad hamarabb köt velünk szerződést, akkor a kizárólagosság miatt még egy ügyfelet ugyanabban a témában nem tudunk elvállalni!

Most már kíváncsi vagy, mennyi linkkel érhetsz el sikereket?

Nagyon szeretnénk, ha a Te oldalad is több ügyfelet tudna szerezni Neked – ebben fogunk segíteni, ha kitöltöd űrlapunkat.

Már várjuk, hogy átbeszélhessük együtt a részleteket!

Hogyan tudunk még segíteni neked?

Tetszik, amit fentebb olvastál, de elsőre még túl nagy falatnak érzed? Tedd meg az első lépést könnyebben: válaszd kapcsolódó szolgáltatásainkat!

Hogyan tovább?

Rengeteg igazán hasznos információt és trükköt találsz itt.

Miért nem az első a keresőben a keresobenelso.hu?
Linképítés

Miért nem az első a keresőben a keresobenelso.hu?

A nagy kérdés, amit már néhány alkalommal korábban is megkaptunk, de talán ez a Facebook komment foglalja össze a legjobban: „Ami számomra érdekes, hogy ha beírom a google-be a linképítés kulcsszót a hirdető weboldalának se híre, se hamva az organikus találatok között! Csak fizetett hirdetésben jelenik meg!

Elolvasom a cikket»