A Keresőben Első csapat

Szabó Zsolt
A csapat

Szabó Zsolt

Online marketing tanácsadó

2009-ben kezdtem el weboldal készítéssel foglalkozni, majd egy véletlen folytán megismerkedtem a Google helyezésekben rejlő lehetőségekkel, amiből megszületett a Keresőben Első.

Az irodán kívüli életemben a párom játssza a főszerepet, és amikor lehet a színház, mozi, olvasás kötnek le, vagy utazunk 🙂

Gerstenbrand Bence
A csapat

Gerstenbrand Bence

Vezető szövegíró

2016-ban kezdtem diákmunkásként a Keresőben Elsőnél, és sehol nem tanultam annyit a szövegírásról, mint itt – nem is csoda, hogy az egyetem után végül itt kötöttem ki.

Ha nem írok, akkor valószínűleg otthon találsz meg, a családdal és a barátokkal játszva (társas- és videojáték bármilyen mennyiségben), vagy a saját játékötleteimen dolgozva.

Remák Debóra
A csapat

Remák Debóra

Szövegíró

2021 nyarán volt lehetőségem kipróbálni magam a Keresőben Elsőnél szövegíróként. Korábban is szerettem írni, ez mégis új terep volt számomra, amelynek kihívásait kifejezetten élvezem.

Amikor nem dolgozom, akkor általában tanulással, olvasással, igazi könyvmolyként töltöm az időmet. Ha mégsem, akkor éppen a két ördögi cicám rombolását hozom éppen helyre.

Vojnikov Szláv
A csapat

Vojnikov Szláv

Szövegíró

A felsőoktatásban tudatosult bennem először, hogy mennyire nekem való a szövegírás. Az írásban nagy segítség a számomra, hogy meglehetősen széles érdeklődési körrel rendelkezem, így szinte bármiről szívesen készítek szöveget, amit a Keresőben Elsőnél is kamatoztathatok. Érdekelnek a tudományok, a műszaki megoldások, a sportok, és a gazdaság. Alapvetően mindig igyekszem tájékozódni arról, hogy mi történik a nagyvilágban. Ez nem csak az írásaimban segít, de az élet más területein is.

Szabadidőmben sportolok, vagy különböző fantasy témájú játékokban, könyvekben, vagy filmekben merülök el.

Horváth Péter
A csapat

Horváth Péter

Szövegíró

A történeteket el kell mesélni! Egészen fiatal korom óta az írás a mindenem, és ezen belül, egy ideje a kenyerem is. Azért jelentkeztem szövegírónak a Keresőben Elsőhöz, mert ezt szeretem a legjobban csinálni. Regényíróként, újságíróként is ezt tettem korábban: mások történeteit, és a velem megesett dolgokat szerettem elmesélni, leírni, hátha lesznek, akik okulnak belőlük.

Ha épp félretenném már a billentyűzetet, akkor leginkább fotózni szeretek, és ezt összekapcsolni egy kis kirándulással.

Lovai Szilvia
A csapat

Lovai Szilvia

Szövegíró

Mivel főként szövegírással és újságírással foglalkozom az elmúlt években, a Keresőben Első kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy még több tapasztalatot gyűjthessek. Segít abban, hogy a legkülönfélébb témákban, rugalmas körülmények között tudjam kibontakoztatni kreativitásom. Ez a fajta szabadság mindennél többet jelent számomra.

Az írás egyben arra is kiváló eszköz, hogy az általam fontosnak gondolt és értéket hordozó ügyeket, információkat közvetíteni tudjam. Életem meghatározó, két főbb területe az pszichológia, mentálhigiéné, társadalmi problémák, illetve a művészet és a design világa köré fonódik, így leggyakrabban ilyen témakörökben jelennek meg cikkeim.

Dobai Gabriella
A csapat

Dobai Gabriella

Szövegíró

2021. októberében csatlakoztam a Keresőben Első csapatához. A szövegírás még új terep volt számomra, viszont szeretem a kihívásokat és a folyamatos fejlődést, így minden percét élvezem.

Amikor nem dolgozom, akkor is szeretem tartalmasan tölteni az időmet, így általában sportolással, utazással, olvasással vagy pedig a konyhában kísérletezve töltöm a szabadidőm.

Pozsgay Zsófi
A csapat

Pozsgay Zsófi

Szövegíró

A Keresőben Első csapatához 2020 januárjában csatlakoztam szövegíróként. Bár eredetileg gépészmérnökként végeztem, egy 180 fokos fordulatot követően mégis itt kötöttem ki, amit azóta sem bánok.

Ha épp nem írok, akkor általában a színpadon találtok meg szaxofonnal a kezemben, vagy a zongora mögött széles vigyorral az arcomon.

Tolnai Marcián Márk
A csapat

Tolnai Marcián Márk

Szövegíró

Az egyetem befejezése után, 2020-ban kezdtem el a Keresőben Elsőnél dolgozni. Kínai szakon végeztem, mert mindig is érdekeltek a keleti kultúrák. Gyerekkorom óta nagy szerelmem az írás, úgyhogy nagyon örültem, hogy itt folyamatosan fejleszthetem a képességeimet.

Ha éppen nem cikkeket írok, akkor mindig lázban égek egy új novella vagy regényötlet iránt. Az íráson kívül gördeszkázni szoktam még, most már lassan 5 éve és idáig megúsztam törött csontok nélkül.