Vélemények

Ügyfelek akiknek a sikeréhez hozzájárultunk

Weboldal: topcegalapitas.eu

topcegalapitas.eu

Projekt időpontja: 2020 – még tart az együttműködés

Ügyfelünk véleménye

Az elmúlt 11 évben több céggel dolgoztam már együtt, illetve sokuk munkáját megvizsgáltam. Sajnos senki sem hozta igazán az általam várt eredményeket. Őket profinak láttam az előzetes információk alapján, és nem kellett csalódnom. Precízen, napra kész szakértelemmel, teljes erőbedobással dolgoznak, és ami a legfontosabb: szállítják a szép TOP helyezéseket. Ma már kettő weboldalunkkal is foglalkoznak. Csak ajánlani tudom őket!

Gálusz Gábor 
topcegalapitas.eu

Gálusz Gábor

Weboldal: lolmarkt.hu

lolmarkt.hu

Projekt időpontja: 2019 – még tart az együttműködés

Ügyfelünk véleménye

Lelkiismeretesen, és profi módon végzik a vállalt feladatot. Ez nem csak a havi riportjaikból, de a bevételeinkből is kitűnik. Bármilyen online marketinggel kapcsolatos kérdésemre szívesen, és szakszerűen válaszolnak. Egyszerű, és hatény velük a közös munka, amit ez úton is köszönök! Bárkinek ajánlom a szolgáltatásukat, aki hosszú távon nagyobb ismertségre, és több bevételre szeretne szert tenni.

Czaga Zsolt
lolmarkt.hu

Czaga Zsolt

Weboldal: instantense.hu

instantense.hu

Projekt időpontja: 2020 – 2022

Ügyfelünk véleménye

Csak egy valamit bántam meg Zsoltékkal kapcsolatban: hogy nem hamarabb találtam rájuk. A szavukat sajnos nem tartják be, hiszen az elért eredményeket 1-1,5 évre ígérték, viszont a profi munkájuknak köszönhetően mindössze fél év alatt elértük a kitűzött célt! :) Ez pedig konkrétan azt jelenti, hogy a közös munka kezdetén a napi 40 organikus látogatók száma 6 hónap elteltével több mint megtízszereződött. 450-500 látogató jön most a Google-ből jelenleg naponta, ami átlag 2-3 vásárlással párosul egy viszonylag drága kozmetikum esetében. Az összes fontos kulcsszóra az első helyre kerültünk. A megírt blogcikkek pedig nagyon olvasmányosak, és kellően szakmaiak. A Zsoltékkal való közös munka – a versenytársaimat kivéve – kötelező! :)

Verdes Ferenc
Instantense.hu

Verdes Ferenc

Weboldal: e-tanusitas.eu

e-tanusitas.eu

Projekt időpontja: 2019 – még tart az együttműködés

Ügyfelünk véleménye

Cégünk sokat köszönhet a Keresőben Első csapatának. Ígéretükhöz híven hónapról hónapra egyre jobb helyezést ért el az oldalunk, mígnem elsők lettünk és ezt folyamatosan tartjuk is, hála Zsoltéknak. Ezzel nagyban megkönnyítették a munkánkat. Az elért eredményekről pedig folyamatos tájékoztatást nyújtanak nekünk. Emellett segítettek weboldalunk fejlesztésében is, ahol szintén minőségi munkát végeztek. Számos hasznos tartalommal látták el, aminek köszönhetően ügyfeleink minden fontos információról könnyedén tájékozódhatnak. Profik, precízek, gyorsak, segítőkészek és még nagyon sok pozitív jelzőt lehetne rájuk mondani. Szívből ajánljuk őket mindenkinek.

Balogh Péter
E-tanusitas.eu

Balogh Péter

Weboldal: nyomtatoalkatresz.hu

nyomtatoalkatresz.hu

Projekt időpontja: 2019 – 2022

Ügyfelünk véleménye

2019 júniusa óta dolgozunk Zsoltékkal. Korábban más cégekkel is próbálkoztunk, sajnos nem sok sikerrel. Ami miatt eredetileg mellettük döntöttem az az volt, hogy szemben a korábbi tapasztalatainkkal, Zsolt meg tudta mondani, hogy nagyjából mikor lesz eredmény, az minek a hatására következik be és ez mennyibe fog nekünk kerülni. Általában ez az, amire senki nem tud válaszolni. Így egy év távlatában azt tudom mondani, hogy egészen pontosan az történt, amit előre jelzett. Mindezek mellett viszont a leglényegesebb, hogy Zsolt örül annak, ha a munkájuk sikert hoz nekünk. Azt hiszem valahol ez a kulcsa az egésznek.

Maldrik Bence
Nyomtatoalkatresz.hu

Maldrik Bence

Weboldal: felepulok.hu

felepulok.hu

Projekt időpontja: 2019 – még tart az együttműködés

Ügyfelünk véleménye

Zsolték egyszerűen profik. Én több céggel, marketing tanácsadóval, Google Ads optimalizálással foglalkozó szakemberrel, cikk íróval próbálkoztam, de egyik sem nyújtott olyan átfogó és eredményes szolgáltatást, mint Zsolték. Lassan egy év távlatában azt mondhatom, hogy az eddigi legjobb befektetésnek bizonyult a közös munkánk.

Miben segítenek? Gyakorlatilag megoldották azt a több éve jelenlévő problémát, hogy mivel egy nagyon speciális területen dolgozom, az egyszerű Google Ads fizetett hirdetéseket időről időre felfüggesztették, leállították stb. Folyamatos kihívást, heti munkát jelentett számomra ennek az állítgatása, optimalizálása, a legfájóbb az volt, amikor rengeteg jó szöveget szerkesztettünk és hirdetést indítottunk, majd az egész kárba veszett. Zsolt és csapata erre kínált megoldást az organikus elérések folyamatos növelésével, mára elmondhatom, hogy ez a teher gyakorlatilag megszűnt.

Elvégzik helyettem ezt a munkát, nem kell aggódni a fizetett hirdetések, a kiszámíthatatlan elszálló költségek miatt. Emellett óriási segítséget jelentett számomra, az hogy segítettek minőségi, lényegre törő, informatív és hasznos tartalmak létrehozásában. Gyakorlatilag Zsolték elvégzik a munkájukat és nekem nem kell foglalkoznom külön online hirdetésekkel, online jelenléttel, csak az interneten keresztül érkező ügyfelekkel. Így minden energiámat arra fordíthatom, hogy a lehető legjobb, legszemélyreszabottabb szolgáltatást nyújthassam a hozzám fordulóknak.

Ami külön vonzó, hogy kizárólagosságot vállalnak egy adott területen, ami azt gondolom, nem is működhet másképp, ez pedig biztonságot ad. Szívesen ajánlom a csapatot, megoldásközpontú, nem sajnálják az időt, hogy megismerjék leendő ügyfeleiket és azt, hogy mit is szeretne pontosan. Köszönöm az első beszélgetésünk óta tartó, eddigi és jövőbeli közös munkát.

Lovizer Dániel
Felepulok.hu

Lovizer Dániel

Weboldal: shox.hu

shox.hu

Projekt időpontja: 2010 – 2019

Célok:

 • keresőbarát url-ek kidolgozása (közel 40.000 termékre nem volt egyszerű)
 • weboldal átalakítása (2013 év vége) után maradjanak meg a korábbi helyezések és legyenek újak
 • a weboldal tartalomkezelő rendszeréhez design tervezése
 • mobil és tablet design készítés
 • Google Adwords hirdetések beállítása és kezelése
 • Facebook hirdetések készítése, felügyelete
 • A/B tesztek beállítása induláskor
 • Landing oldalak készítése
 • E-mail sablonok készítése
 • CRM rendszerrel összekötni az oldalt
 • Folyamatos felügyelet

Eredmények:

a weboldal tervezése előtt egy nagyon alapos kulcsszókutatás történt és ez után a linképítésnek és a keresőbarát URL-eknek köszönhetően a weboldal több, mint 200 kulcsszóra 1. helyezett!

Ügyfelünk véleménye

Hét éve dolgozunk Szabó Zsoltékkal. Mondhatom, hogy éles fordulatot vett a marketingünk és nagyon jó irányba, amikor elkezdtük a közös munkát.
Gyorsak, eredménycentrikusak, elérhetőek, nem tűnnek el (ami nagy szó, ha a magyar viszonyokat ismerjük). Időt, pénzt nem kímélve folyamatosan kutatják, tanulják az új lehetőségeket, technikákat, így lehetővé teszik, hogy mindig legalább egy lépéssel a konkurencia előtt járjunk.

Hunya Erika
Shox.hu

Hunya Erika

Weboldal: prevenciopatika.hu

prevenciopatika.hu

Projekt időpontja: 2017 – még tart az együttműködés

Ügyfelünk véleménye

Kerestem egy SEO szakembert, aki nem csak mondja, hogy jó benne, de folyamatos eredményekkel alá is támasztja a munkáját. Nekem nincs többé gondom a SEO-ra. Kreatív, pontos és rugalmas csapatot ismertem meg bennetek, akik hozzám igazodva állítják fel a közös munkákat és ezáltal az Ügyfelet részesítik előnybe. Keresőben első lettem, tehát a problémámat megoldottátok :-) Több ezer termékes webpatikánkban több száz kulcsszóra jövünk a Google organikus kereséseiben az első oldalon vagy akár az első helyen…

Ükös Szabolcs
Prevenciopatika.hu

Ükös Szabolcs

Weboldal: Flottakezeles.hu

Flottakezeles.hu

Projekt időpontja: 2017 – még tart az együttműködés

Ügyfelünk véleménye

Nos, hát én nagyon szeretek a KeresőbenElső-vel dolgozni. Nem azért írom ezt, mert sejtem hogy ebből referencia szöveg lesz és illene jó fejnek lennem. De még csak nem is az általuk megoldott problémák miatt, – mert talán azt még páran meg tudnák csinálni-, hanem azért az ügyfélkezelésért, stílusért és türelemért, profizmusért, aminek az köszönhető, hogy laikusként is döntési helyzetbe tudnak hozni. Így elég nekem a célt megjelölni és a terveket egyeztetni, az online marketing területén pedig mindent készen kapok. A munka az övék, az eredmény és a konverzió pedig az enyém. Na de őszintén, ki ne szeretne ilyen partnert?

Molnár Csaba
Flottakezeles.hu

Molnár Csaba

Weboldal: Bagbox.hu

Bagbox.hu

Projekt időpontja: 2018 – 2019

Ügyfelünk véleménye

Zökkenőmentes volt velük dolgozni és kommunikálni, mindig mindenre érthető választ, magyarázatot kaptam. Minden a szerződés és a megbeszéltek szerint történt, úgy a havi kimutatások folyamatos küldése és a teljesítések is.
Célunk a meghatározott 14 kulcsszavunknál a Google első 3-ba kerülés volt. Nagyjából 10 hónap után a 14-ből 10 kulcsszóra sikerült elérnünk az első helyet, gondolom akinek weboldala vagy webáruháza van tisztában van azzal, hogy ez mit is jelent.
Az ADS hirdetések átlag havi 100 ezer Ft-os költségét, sikerült megspórolnom, olyan előnyt szerezve, amit a csak nagyon nehezen hozhatnak be a konkurenseim.
Minden linképítő cég a Google első hely elérését ígéri, de Zsoltéknak ez sikerült is, mert szerintem profi munkát végeznek. Linképítésben csak őket ajánlom, minden kitűnni vágyó weboldal tulajdonosnak.

Erdő-Bonyár Pál
Bagbox.hu

Erdő-Bonyár Pál

Weboldal: Babakocsik.hu

Babakocsik.hu

Projekt időpontja: 2018 – 2019

Ügyfelünk véleménye

Zsoltékban egy igazán precíz és maximális korrekt csapatot ismerhettem meg. Az együttműködésünk során, az általunk kért feladatok elvégzésén felül folyamatosan tanácsokkal láttak el, így az eredmények felülmúlták még az általunk elvárt szintet is. Nem volt olyan probléma vagy kérdés, amelyre nem kaptunk volna kielégítő választ, legyen szó keresőoptimalizálásról vagy egyéb keresőmarketing kérdésről. Ajánlom Őket mindenkinek akinek fontos, hogy mindig egy lépéssel a konkurencia előtt járjon.

Mergl Attila
Babakocsik.hu

Mergl Attila

Weboldal: magannyomozo.eu

magannyomozo.eu

Projekt időpontja: 2017 – 2018

Ügyfelünk véleménye

Régóta kerestem egy olyan céget, mint Szabó Zsolt által vezetett Tiroli Service Kft, ahogyan sokan ismerik Őket, a keresobenelso.hu. A fiatal szakértői gárda innovatív gondolkodással, ügyfélközpontú hozzáállással, felkészülten végzi akár a szövegírást, design tervezést vagy a weboldal technikai kialakításával kapcsolatos kimagasló tevékenységét. Nekem fontos volt, hogy a weboldal minden elemével kapcsolatos munkafolyamat egy szakértő kezében legyen, ezt megtaláltam a csapatban, bizalmam töretlen, mindenkinek ajánlom Őket, aki megbízható, korrekt, komplex kivitelezőre vágyakozik.

Haiszky Ernő Zoltán
Magannyomozo.eu

Haiszky Ernő Zoltán

Weboldal: gazpalackfutar.com

Gázpalackfutár

Projekt időpontja: 2017 – 2021

Ügyfelünk véleménye

Sok olyan vállalkozást ismerek akiknek bizton szükségük lenne efféle segítségre, amit nyújt a keresobenelso.hu… És ezt nem is segítségnek nevezném, mert a segítő kezeket lehet, hogy elfeledik a segítségnyújtás után…

Minden munkafolyamat megfelelő tájékoztatás mellett zajlik és mindenről tudomásom van, hogy mikor mi fog történni, ahogy azt előzetesen, pontosan le lett egyeztetve.

Először is egy olyan weboldalt hoztak létre, amelyet több alkalommal is le-letesztelt ilyen olyan webspecialista, aki az ő szolgáltatását szerette volna részünkre felajánlani, de minden esetben kiváló értékelést kapott a weboldalam és annak beállításai… És ez csak a beállítás, ez csak a szakértők véleménye.

Én viszont az az egyszerű ember vagyok akit nem a beállítások és a vélemények győznek meg, hanem a számok. Mivel a számok azt bizonyítják, hogy mind a megkeresések száma és a bevételem nő, ezért úgy gondolom a több lábon állást is sikerül megoldanunk.

A KeresőbenElső munkatársait inkább kollegáknak nevezném, hisz a folyamatos munkavégzésükkel érjük el mindazt amit szeretnénk. Nélkülük, jóval lassabban haladnánk előre, míg ebben a világban a konkurenciánk meg lehet, hogy előrébb jut, halad előre….

Nekünk viszont szárnyalnunk kell! Szárnyalnunk kell, hisz sok megrendelő csak 1 x 2 vásárol, és sokáig nem találkozunk velük, ezért a profit növeléséhez még több vásárlóra van szükségünk, hogy rátaláljunk a „nagyokra”, a nagy vevőkre, akik eddig ki tudja hol voltak és lehet, hogy a konkurenciánk malmára hajtották a vizet… A nagy számok törvénye alapján viszont erre csak akkor van esélyünk, ha egyre több partner talál ránk.

Rendszeresen kapok e-mail formájában is megkeresést, melyet a srácok beállításainak köszönhetően a weboldalon keresztül kapok. Van, hogy a weboldalt böngésző érdeklődő még nem konkrét vásárlási céllal keres meg… hanem csak ír egy e-mailt, érdeklődik. Lehet, hogy csak tesztel minket, hogy vajon mire, hogy reagálunk, hogy milyen az ügyfélszolgálatunk…

Tehát annak ellenére, hogy fel sem kell hívni a partnerünknek, mégis fel tudja tenni a kérdéseit, írásos nyoma marad, ami a mi részünkre is fontos, hisz kontrollálni tudjuk az elvégzésre váró feladatainkat, válaszainkat és nem marad elvarratlan szál, ellentétben egy esetleges nem fogadott telefonhívás esetén elmaradó visszahívásról. Emellett az érdeklődők e-mail listáját is tudjuk bővíteni ezzel a „visszahívás” lehetőségével…

Biró János
Gazpalackfutar.com

Biró János

Weboldal: Elektromostervezo.hu

Elektromostervezo.hu

Projekt időpontja: 2017 – 2021

Ügyfelünk véleménye

Nagyon jó volt a közös munka, mert egy abszolút profi csapat állt mindenben a rendelkezésre, és szinte a gondolataimat is tudták. Egyszóval könnyedén ment minden. A legfontosabb a kapcsolatteremtés, ami jóval könnyebben megy mióta megvan a weboldal, vagyis az ügyfelek könnyedén rám találnak. Nem kell hirdetnem magam, mert annyira jó az oldal, hogy aki témában keres biztosan ránk talál. Igazándiból így nincs szükségem hirdetésre, és nagy marketing tevékenységre. Annyira gördülékenyen ment minden, és olyan könnyedén, hogy bátran bárkinek ajánlanám őket. Ami még fontos az a gyors és pontos munkájuk, mert minden kérésem az oldallal kapcsolatban nagyon gyorsan meg is jelent.

Retek Zoltán
Elektromostervezo.hu

Retek Zoltán

Weboldal: gumidiszkont.hu

gumidiszkont.hu

Projekt időpontja: 2017 – még tart az együttműködés

Ügyfelünk véleménye

Kb 7-8 hónapja dolgozom együtt Zsolt-al és a Keresőben Első csapatával. Rendkívül jó kommunikációs képessége van, színvonalas szakmai beszélgetéseket tudtunk lefolytatni a közös munka során. Cégünk Google találati listáján lévő helyezésének javításán dolgozunk együtt, melyet lelkiismeretesen és szép eredményeket elérve végez(nek), amivel hosszútávra tervezve várhatóan a vásárlóink számát és a realizált profitot is meg tudjuk növelni. Egyaránt ajánlom a keresőmarketing és Adwords rendszerekben jártas és kevésbé jártas, webáruház/weblap tulajdonosoknak, szakmailag felkészült megbízható és lelkiismeretes partner.

Rusznák László
Gumidiszkont.hu

Rusznák László

Weboldal: tiroli.hu

tiroli.hu

Projekt időpontja: 2008 – 2018

A Tiroli Álláskereső valójában egy saját projekt (Ausztriába készülő álláskeresőknek segítünk munkát találni).

Célok:

 • adatbázisépítés
 • reszponzív weboldal
 • minél több ügyfél szerzése
 • Google Adwords hirdetések beállítása és kezelése
 • Facebook hirdetések készítése, felügyelete
 • Remarketing
 • A/B tesztek beállítása állandó jelleggel
 • Hetente friss cikkek írása a weboldalra
 • CRM rendszerrel összekötni az oldalt (MiniCRM)

Eredmények:

 • ausztriai munka 5. helyezés a Google-ben (ellenőrzés dátuma 2018.05.03).
 • 8 év alatt közel 250.000-es adatbázist építettünk fel.
 • Több, mint 1500 sikeres álláskereső

Linképítés:

folyamatos

Weboldal: fogorvosbudapest.info

Fogorvos Budapest

Projekt időpontja: 2017 – még tart az együttműködés

Weboldal: primedentalbudapest.com

Prime Dental Budapest - primedentalbudapest.com

Projekt időpontja: 2017

Weboldal: epuletvillamossag.com

epuletvillamossag.com

Projekt időpontja: 2017

Weboldal: sixgear.eu

sixgear.eu

Projekt időpontja: 2017 – 2019

Weboldal: herczku.hu

herczku.hu

Projekt időpontja: 2016 április

Célok:

 • keresőoptimalizáláshoz előkészíteni a weboldalt
 • keresőbarát URL-eket használni
 • reszponzív weboldalt készíteni
 • ajánlatkérések elősegítése
 • adwords hirdetés elindítása

Eredmények:

 • webolda újratervezése után 2 hónappal a „cserépkályha” szóra a 3. helyezést érte el az oldal (ellenőrzés dátuma 2016.09.15.).
 • Herczku Zsolt cserépkályhamester elmondása szerint ügyfeleinek is tetszik az oldal és több megkeresés érkezik be hozzá.

Weboldal: bukosisak.eu

bukosisak.eu

Projekt időpontja: 2010 – 2018

Célok:

 • adatbázisépítés
 • információadás leendő ügyfeleknek

Eredmények:

több 1000 regisztrált ügyfél

Weboldal: caferacersuspension.com

caferacersuspension.com

Projekt időpontja: 2014 április

Célok:

 • ügyfélszerzés külföldről
 • weboldalra új tartalmak felrakása
 • adatbázisépítés
 • információadás leendő ügyfeleknek

Eredmények:

közel 100 ügyfél: USA, Japán, Ausztrália…

Weboldal: zalakarosszallas.com

zalakarosszallas.com

Projekt időpontja: 2016 november

Tudjuk, hogy rengeteg kérdésed van – szeretnénk válaszolni rájuk!

Ha olyan tanácsadókra van szükséged, akik tényleg őszintén elmondják, mi a gond a jelenlegi online marketing stratégiáddal, akkor a legjobb helyen jársz.

Azt szeretnénk, ha Te is sikeres lennél!