Online marketing szövegírás: profi, hatásos és keresőoptimalizált

Segítünk megírni azt a szöveget a weboldaladhoz, hirdetésedhez, kiadványodhoz, hírleveledhez, ami egyszerre tudja meggyőzni a potenciális ügyfeleidet, és a Google-t is.

Kéne egy jó marketing szöveg? Nem probléma, hiszen szöveget írni mindenki tud, igaz? Persze, a kérdés csak az, hogy milyet! Egy jó kreatív szövegnek több nagyon fontos szabálynak kell megfelelnie.

Mit tudsz adni a látogatódnak, ami megkülönböztet a konkurenciától, és amin keresztül a saját bőrén tapasztalhatja meg, miben vagy több másoknál? Adj tartalmat a látogatóidnak, és az ügyfeleiddé válnak!

A kettő nem ugyanaz?

Van, aki a tartalommarketinget, tehát a cikkírást, a blog posztok készítését a kreatív szövegírás kategóriába sorolja – teljes joggal egyébként.

Mi viszont két külön szolgáltatásként kezeljük őket.

Miért?

Mert más-más a céljuk, és eltérnek az eszközeik is.

  • A kreatív szövegírás az, amit angol nyelvterületen copywritingként emlegetnek: ez az a szöveg, ami azért készül, hogy vásárlásra ösztönözzön.
  • A tartalommarketing pedig az, amire a content marketingként utalnak külföldön – ennek az a célja, hogy informáljon, és szakmai hitelességet biztosítson.

A szövegírás az szövegírás, de azért látható, hogy a két kategória két eltérő hozzáállást követel meg a szövegírótól.

A kreatív szövegnél ütős, hatásos, meggyőző szövegnek kell születnie, ezért a szövegíró minden fontos érvet, tulajdonságot és előnyt ki fog emelni a szövegében.

A tartalommarketingnél viszont mélyen elmerül az adott témában, interjúkat készít és szakcikkeket olvas, hogy valóban egy szakértői szempontból is helytálló cikket alkosson – ami mindeközben az emberek nyelvén íródik.

Olyan ez, mint a jin és a jang – mind a kettőben van egy kevés a másikból is, de azért alapvetően eltérnek.

A kettő nem ugyanaz?

Több ügyfél szerzése: ez a feladat köti össze őket

Akár az oldalad szakmai blogját akarod rendszeresen frissíteni, akár egy erősebb főoldalra, aloldalra, landing page-re van szükséged, a mi szövegíróink állnak rendelkezésedre, hogy segíthessenek Neked.

A jó szöveggel az oldaladon két dolgot nyersz:

Több látogatót, hiszen egyrészt a jó tartalmat hirdetni is tudod Facebookon, vagy a Google-ben, másrészt pedig a Google is értékeli a hasznos szövegeket, és hamarabb juttatja előrébb a találati listán azt az oldalt, ami ilyennel rendelkezik.

Nagyobb bevételt, hiszen mindazokat, akik a keresőből vagy a hirdetésekből érkeznek az oldaladra, ott is tartja, és meggyőzi arról, hogy vásároljanak, árajánlatot kérjenek, vagy felvegyék veled a kapcsolatot.

Hiába indítasz óriási kampányokat, hiába építed fel a tökéletes weboldalt design szempontból, ha nincs semmi, amit az emberek elolvashatnának rajta.

Neked jó minőségű, erős szövegek kellenek, amik meggyőzően, ösztönzően hatnak az olvasókra – ezt kínáljuk mi Neked.

Kérj árajánlatot, és INGYENES témakutatást kapsz tőlünk!

Nem tudod, miről lehetne cikket írni az iparágadban? Ha csak emiatt nem bízol a szövegírásban, akkor árajánlatod mellé mi most gyűjtünk 10 témát, és még 3 Facebook posztot is írunk neked ingyen!

Ez SEO szövegírás?

Igen, mind a tartalomfejlesztés, mint a kreatív szövegírás alapvetően a SEO szövegírás kategóriájába tartozik.

Keresőoptimalizált szövegek készülnek nálunk, legyen szó akár a főoldalad szövegéről, akár a szakmai blogod legújabb cikkéről.

Viszont fontos, hogy mi nem vagyunk hajlandóak ennek kapcsán megfeledkezni arról, hogy a valóságban nem robotoknak, hanem embereknek írjuk a szövegeinket.

Csak azért, hogy minél több helyen szerepeljen a kulcsszó, még nem fogjuk minden második mondatba beletenni – mi könnyen olvasható, hatásos tartalmat akarunk készíteni Neked.

Ez SEO szövegírás?

Keresőre és felhasználóra optimalizált szövegeket gyártunk Neked

A Google folyamatos fejlődése a tartalomírás szempontjából kifejezetten hasznos.

Ma már nem kell olyan dilemmával szembenéznie a szövegírónak, hogy inkább a felhasználók számára meggyőző szöveget írjon, vagy a keresőrobotokra fókuszáljon.

A keresőoptimalizált szöveg ma már felhasználóbarát szöveg is – megmutatom, miért gondoljuk így!

Csak vegyük alapul a legegyszerűbb, szinte már közhellyé vált SEO szövegírási tippeket:

Google pozícióCTR (Backlinko)CTR asztali (AWR)CTR mobil (AWR)
1. helyezett31,73%31,19%22,44%
2. helyezett24,71%15,91%14,06%
3. helyezett18,66%10,07%9,27%
4. helyezett13,60%6,32%6,09%
5. helyezett9,51%4,28%4,17%
6. helyezett6,23%3,03%2,87%
7. helyezett4,15%2,19%2,08%
8. helyezett3,12%1,71%1,67%
9. helyezett2,97%1,38%1,31%
10. helyezett3,09%1,12%1,01%

És ez még tényleg csak 5 olyan alapvető terület volt, ami mindenkinek eszébe jut a SEO szövegírás kapcsán.

Ami általánosan megállapítható, hogy ha a szövegednél igazán odafigyelsz a keresőoptimalizáltságra, akkor egyben felhasználóbarát szöveget is gyártasz – és ugyanez igaz fordítva is.

Persze ez csak annak fog könnyen menni, aki már gyakorlott ezen a területen.

Kérj árajánlatot, és INGYENES témakutatást kapsz tőlünk!

Nem tudod, miről lehetne cikket írni az iparágadban? Ha csak emiatt nem bízol a szövegírásban, akkor árajánlatod mellé mi most gyűjtünk 10 témát, és még 3 Facebook posztot is írunk neked ingyen!

Ez csak webszövegírás?

Ez csak webszövegírás?

Munkánk során nem csak az online térbe gyártunk különféle tartalmakat: nyomtatott kiadványok elkészítésében is van már tapasztalatunk.

És ez nem csak a szövegírást foglalja magába: kollégáinkkal a tördelést, grafikai tervezést is el tudjuk végezni, sőt, nyomdaipari partnerünknek köszönhetően az anyagok nyomtatásában is tudunk segíteni.

Az igényes szövegírás az online és az offline térben egyaránt hatásos: ha kézzel fogható formában szeretnéd tovább erősíteni a branded, akkor kiadványok, prospektusok, akár könyvek elkészítésében is tudunk segíteni.

Mennyi munkát jelent a szövegírás?

Egy szöveg sem fog néhány óra alatt elkészülni Neked.

Van, aki ezt ígéri, de nálunk komoly elvárások vannak a szövegíróinkkal szemben a hitelesség és eredetiség szempontjából.

Akár kreatív szövegírásra, akár tartalommarketingre kérsz tőlünk árajánlatot, ha azt elfogadod, és elkezdjük a közös munkát, akkor számíthatsz egy fél, legfeljebb egy órás telefonos interjúra a szövegíró kollégánkkal.

Nem azért van erre szükségünk, mert ne tudnánk utánajárni az adott témának: azért dolgozunk így, mert a Te gondolataidat, a Te hozzáállásodat visszatükröző szövegeket akarunk készíteni – ehhez pedig mindenképp hallanunk kell, hogy hogyan beszélsz a saját iparágadról, és a cégedről, tevékenységedről.

Ezután, ha szükséges, még kiegészítjük ezt saját kutatással is, és mindezek mellé megbeszéléstől függően Facebook posztok, Google hirdetések és hírlevél is készül majd a szövegedhez.

Kérj árajánlatot, és INGYENES témakutatást kapsz tőlünk!

Nem tudod, miről lehetne cikket írni az iparágadban? Ha csak emiatt nem bízol a szövegírásban, akkor árajánlatod mellé mi most gyűjtünk 10 témát, és még 3 Facebook posztot is írunk neked ingyen!

Online marketing szövegírás árak

Online marketing szövegírást kínálunk Neked – úgy, hogy az eredményeket hozzon

A szövegírás célját és értelmét már tisztán látod magad előtt: most itt a lehetőség, hogy kiválaszd, pontosan mire van szükséged.

Látogass el kreatív szövegírás aloldalunkra, ha erős, meggyőző szövegre van szükséged

  • weboldalhoz,
  • hírlevélhez,
  • hirdetéshez,
  • kiadványhoz.

Vagy kérj tőlünk árajánlatot tartalommarketingre, ha

  • rendszeresen frissülő,
  • hasznos és érdekes
  • szakmai blogot szeretnél indítani a weboldaladon.

Megmutatunk mindent a szövegírási módszereinkről aloldalainkon, Neked pedig már csak azt kell eldöntened, hogy akarod-e használni őket!

Kérj tőlünk árajánlatot szövegírásra, és beszéljünk arról, hogyan tudjuk hasznos tartalmakkal eredményesebbé tenni a vállalkozásodat!

Töltsd ki űrlapunkat, és árajánlatod mellé 10 témát kapsz, valamint 3 Facebook poszt szöveget, amit bármikor felhasználhatsz!

Hogyan tudunk még segíteni neked?

Tetszik, amit fentebb olvastál, de elsőre még túl nagy falatnak érzed? Tedd meg az első lépést könnyebben: válaszd kapcsolódó szolgáltatásainkat!