Keresőoptimalizálás árak – Profi SEO azoknak, akik a legértékesebb látogatókat akarják a weboldalukra csalogatni

Keresőoptimalizálás árak

Tedd tökéletessé az oldalad az emberek és a Google szemében is: keresőoptimalizáld az oldalad, szerezz több látogatót, gyűjts több vásárlót, konverziót és érj el magasabb profitot!

5% kedvezmény

  • 4 hónap előre fizetése esetén

10% kedvezmény

  • 8 hónap előre fizetése esetén

15% kedvezmény

  • 12 hónap előre fizetése esetén

A keresőoptimalizálás ára

Nehéz arra válaszolni, hogy mennyi forintba kerül a SEO a Te esetedben, hiszen alapvetően háromféle szolgáltatásról is beszélhetünk:

  • Keresőoptimalizálás konzultáció: egy min. 2 órás megbeszélés során közösen átnézzük weboldalad, és megállapítjuk, pontosan milyen változtatásokra van szükség.
  • Keresőoptimalizálás terv összeállítás: a konzultáció alapján javaslatokat teszünk, miket kell megváltoztatni az oldaladon ahhoz, hogy jobban szerepeljen a Google-ben.
  • Keresőoptimalizálás kivitelezés: amennyiben mi készítettük a weboldalt, a megbeszéltek megvalósítását is ránk bízhatod, a weboldal készítés árainak megfelelően.

A keresőoptimalizálás során minden szempontot figyelembe veszünk, ami alapján a Google is értékeli a weboldalad, hogy a végén a keresőrobotok számára is megbízható, egyben felhasználóbarát oldal születhessen.

Különös figyelmet fordítunk ennek során az on-page SEO elemekre, de ha off-page keresőoptimalizálás is érdekel, akkor linképítés szolgáltatásunkat ajánljuk Neked!

A cél, hogy első legyél a Google organikus találati listáján, hiszen onnan tudod a legtöbb olyan felhasználót elérni, aki valóban a potenciális ügyfeleid közé tartozik! Töltsd ki űrlapunkat, és beszéljük meg, mivel tehetjük tökéletessé az oldalad!

Azt akarjuk, hogy 1. legyél a Google-ben a legfontosabb kulcsszavaidra.

Az első lépés ehhez, hogy megismerjük a céged, a weboldalad, az iparágad, és ez alapján lássuk, hogyan lehet téged előre juttatni a keresőben.

Töltsd ki az űrlapot, és kezdjük is a munkát!

Hogyan tudunk még segíteni neked?

Tetszik, amit fentebb olvastál, de elsőre még túl nagy falatnak érzed? Tedd meg az első lépést könnyebben: válaszd kapcsolódó szolgáltatásainkat!

Hogyan tovább?

Rengeteg igazán hasznos információt és trükköt találsz itt.