Keresőoptimalizálás árak

Keresőoptimalizálás árak

Tedd tökéletessé az oldalad az emberek és a Google szemében is: keresőoptimalizáld az oldalad, szerezz több látogatót, gyűjts több vásárlót, konverziót és érj el magasabb profitot!

Ők már ismerik a munkánkat

Partnereink, ügyfeleink, akik már tudják, hogyan dolgozik a Keresőben Első csapata.

A keresőoptimalizálás ára

A SEO (Search Engine Optimization), vagy keresőoptimalizálás alapvetően kétféleképpen működhet:

  • Keresőoptimalizálás tanácsadás – 30.000 Ft/óra: egy min. 2 órás megbeszélés során közösen átnézzük weboldalad, és megállapítjuk, pontosan milyen változtatásokra van szükség. (A 2 órán felül lehet még egyéb munka: kulcsszókutatás, weboldal struktúra javítás).
  • Keresőoptimalizálás kivitelezés – 10.000 Ft/óra: amennyiben a tanácsadás során megbeszéltek megvalósítását is ránk bíznád, az a weboldal készítés árainknak megfelelően történik.

A keresőoptimalizálás során minden szempontot figyelembe veszünk, ami alapján a Google is értékeli a weboldalad, hogy a végén a keresőrobotok számára is megbízható, egyben felhasználóbarát oldal születhessen.

Különös figyelmet fordítunk ennek során az on-page SEO elemekre, de ha off-page keresőoptimalizálás is érdekel, akkor linképítés szolgáltatásunkat ajánlom Neked!

A cél, hogy első legyél a Google organikus találati listáján, hiszen onnan tudod a legtöbb olyan felhasználót elérni, aki valóban a potenciális ügyfeleid közé tartozik!

Töltsd ki űrlapunkat, és beszéljük meg, mivel tehetjük tökéletessé az oldalad!

Kérj árajánlatot itt!