A Keresőben Első csapat

Szabó Zsolt

Szabó Zsolt

Online marketing tanácsadó

2009-ben kezdtem el weboldal készítéssel foglalkozni, majd egy véletlen folytán megismerkedtem a Google helyezésekben rejlő lehetőségekkel, amiből megszületett a Keresőben Első.

Az irodán kívüli életemben a párom játssza a főszerepet, és amikor lehet a színház, mozi, olvasás kötnek le, vagy utazunk :)

Gerstenbrand Bence

Gerstenbrand Bence

Vezető szövegíró

2016-ban kezdtem diákmunkásként a Keresőben Elsőnél, és sehol nem tanultam annyit a szövegírásról, mint itt – nem is csoda, hogy az egyetem után végül itt kötöttem ki.

Ha nem írok, akkor valószínűleg otthon találsz meg, a családdal és a barátokkal játszva (társas- és videojáték bármilyen mennyiségben), vagy a saját játékötleteimen dolgozva.

Inczédi Judit

Inczédi Judit

HR, Szövegíró

2020 júniusa óta dolgozom szövegíróként a Keresőben Elsőnél. Még igazán új terep a számomra, de szeretem a kihívásokat és úgy érzem itt megtaláltam a helyem.

Ha éppen nem dolgozom, akkor koncerteken vagy a próbateremben, könyvet olvasva vagy sorozatot nézve otthon, vagy egy plafonra erősített karikán lehet megtalálni fejjel lefele lógva.

Illisz Ákos Csaba

Illisz Ákos Csaba

Szövegíró

2019 márciusa óta vagyok teljes munkaidős szövegíró a Keresőben Elsőnél. Korábban csak esetenként foglalkoztam weboldal tartalmakkal, szövegekkel, itt viszont annyit írhatok, amennyit csak bírok.

Az irodán kívül általában a házamat renoválom, ha éppen nem a kerttel harcolok, illetve erdőt járok, zenélek, főzök, filmeket és sorozatokat habzsolok, vagy saját műveket írok.

Vajda Veronika

Vajda Veronika

Szövegíró

2020 nyarán kezdtem el a Keresőben Elsőnél dolgozni. Szeretem, hogy itt nem csak a keresőoptimalizálásról és a copywritingról tanulhatok, hanem az ügyfeleink ágazatába, munkásságába is betekintést nyerhetek.

A szabadidőmben legszívesebben zenélek, régóta hegedülök, zongorázok. Ezen kívül utazgatással, és a szeretteimmel szeretem tölteni a szabadidőmet.

Andráskó Andrea

Andráskó Andrea

Szövegíró

2018-ban, egyetemi tanulmányaim mellett kezdtem a Keresőben Elsőnél dolgozni. Ez az első ilyen jellegű munkám, de hamar elsajátítottam az alapokat, azóta is töretlen a lelkesedésem. Nem állt tőlem soha távol a szövegírás, ebben a munkakörben pedig kamatoztathatom a kreativitásomat.

Amikor nem éppen írok, akkor a képernyő előtt lehet megtalálni, sorozatokat nézve. Szeretek utazni, koncertekre járni és pokemonokra vadászni.

Pozsgay Zsófi

Pozsgay Zsófi

Szövegíró

A Keresőben Első csapatához 2020 januárjában csatlakoztam szövegíróként. Bár eredetileg gépészmérnökként végeztem, egy 180 fokos fordulatot követően mégis itt kötöttem ki, amit azóta sem bánok.

Ha épp nem írok, akkor általában a színpadon találtok meg szaxofonnal a kezemben, vagy a zongora mögött széles vigyorral az arcomon.

Pintér A. Leila

Pintér A. Leila

Szövegíró

2020 júliusától dolgozom a Keresőben Első csapatával, s bár bölcsészként és újságíróként a szöveg mint olyan korábban sem volt egészen ismeretlen „műfaj” a számomra, a marketinges szövegírás nem csak praktikus skillekkel gazdagított, de sok izgalmas kérdést is be- vagy visszaemelt a látóterembe.

Ha épp nem dolgozom, akkor (doktori) iskolába járok, (mű)fordítok, írok, olvasok, kikapcsolni pedig leginkább a filmnézés és a jóga tud.

Szabó Noémi

Szabó Noémi

Szövegíró

2020 decemberében kezdtem a Keresőben Elsőnél dolgozni, és nagyon örültem a lehetőségnek, hogy írott szövegekkel dolgozhatok. Az írás mindig nagy szenvedélyem volt, de az előző pár évben nem nagyon volt rá energiám az egyetem és egyéb teendők mellett, így itt összeköthettem a kellemeset a hasznossal egy nagyszerű csapat tagjaként.

A munka mellett most végzek egy műfordítói képzést, és hobbiként elkezdtem megtanulni, hogyan kell könyvet kötni.

Tolnai Marcián Márk

Tolnai Marcián Márk

Szövegíró

Az egyetem befejezése után, 2020-ban kezdtem el a Keresőben Elsőnél dolgozni. Kínai szakon végeztem, mert mindig is érdekeltek a keleti kultúrák. Gyerekkorom óta nagy szerelmem az írás, úgyhogy nagyon örültem, hogy itt folyamatosan fejleszthetem a képességeimet.

Ha éppen nem cikkeket írok, akkor mindig lázban égek egy új novella vagy regényötlet iránt. Az íráson kívül gördeszkázni szoktam még, most már lassan 5 éve és idáig megúsztam törött csontok nélkül.

Tóth Flóra

Tóth Flóra

Szövegíró

2021 februárjában írtam meg az első cikkemet a Keresőben Elsőnek, szerencsére nem „zöldfülűként”, mivel ezelőtt egy évig foglalkoztam marketing célzatú cikkírással. Molekuláris-bionika mérnöknek tanultam, most pedig a közgáz diplomámat szerzem meg, miközben marketing menedzser vagyok.

Amikor nem dolgozok vagy tanulok, akkor művészi vénámat élem ki. Szerencsére ez nem csak hobbi szinten van jelen az életemben, mivel megrendelésre is készítek grafikai munkákat.

Tóth Lili

Tóth Lili

Szövegíró

Egyetemi tanulmányaim mellett kezdtem a Keresőben Elsőnél dolgozni, 2021 márciusában. Ez a munka remekül illeszkedik mindennapjaimhoz. A tanulás mellett jól esik néha szabadjára engedni kreativitásom, de az írás kifejezetten jó kikapcsolódás és terápia tud lenni. Szociológusnak tanulok, valamint nemsokára snowboard oktató lesz belőlem.

Szabadidőmben szeretek olvasni, futni, hegedülni és fontos szerepet kap az életemben a testi, lelki és szellemi egészség.