A Keresőben Első csapat

Szabó Zsolt

Szabó Zsolt

Online marketing tanácsadó

2009-ben kezdtem el weboldal készítéssel foglalkozni, majd egy véletlen folytán megismerkedtem a Google helyezésekben rejlő lehetőségekkel, amiből megszületett a Keresőben Első.

Az irodán kívüli életemben a párom játssza a főszerepet, és amikor lehet a színház, mozi, olvasás kötnek le, vagy utazunk :)

Gerstenbrand Bence

Gerstenbrand Bence

Vezető szövegíró

2016-ban kezdtem diákmunkásként a Keresőben Elsőnél, és sehol nem tanultam annyit a szövegírásról, mint itt – nem is csoda, hogy az egyetem után végül itt kötöttem ki.

Ha nem írok, akkor valószínűleg otthon találsz meg, a családdal és a barátokkal játszva (társas- és videojáték bármilyen mennyiségben), vagy a saját játékötleteimen dolgozva.

Inczédi Judit

Inczédi Judit

HR, Szövegíró

2020 júniusa óta dolgozom szövegíróként a Keresőben Elsőnél. Még igazán új terep a számomra, de szeretem a kihívásokat és úgy érzem itt megtaláltam a helyem.

Ha éppen nem dolgozom, akkor koncerteken vagy a próbateremben, könyvet olvasva vagy sorozatot nézve otthon, vagy egy plafonra erősített karikán lehet megtalálni fejjel lefele lógva.

Illisz Ákos Csaba

Illisz Ákos Csaba

Szövegíró

2019 márciusa óta vagyok teljes munkaidős szövegíró a Keresőben Elsőnél. Korábban csak esetenként foglalkoztam weboldal tartalmakkal, szövegekkel, itt viszont annyit írhatok, amennyit csak bírok.

Az irodán kívül általában a házamat renoválom, ha éppen nem a kerttel harcolok, illetve erdőt járok, zenélek, főzök, filmeket és sorozatokat habzsolok, vagy saját műveket írok.

Remák Debóra

Remák Debóra

Szövegíró

2021 nyarán volt lehetőségem kipróbálni magam a Keresőben Elsőnél szövegíróként. Korábban is szerettem írni, ez mégis új terep volt számomra, amelynek kihívásait kifejezetten élvezem.

Amikor nem dolgozom, akkor általában tanulással, olvasással, igazi könyvmolyként töltöm az időmet. Ha mégsem, akkor éppen a két ördögi cicám rombolását hozom éppen helyre.

Pozsgay Zsófi

Pozsgay Zsófi

Szövegíró

A Keresőben Első csapatához 2020 januárjában csatlakoztam szövegíróként. Bár eredetileg gépészmérnökként végeztem, egy 180 fokos fordulatot követően mégis itt kötöttem ki, amit azóta sem bánok.

Ha épp nem írok, akkor általában a színpadon találtok meg szaxofonnal a kezemben, vagy a zongora mögött széles vigyorral az arcomon.

Bánóczi-Csernák Brúnó

Bánóczi-Csernák Brúnó

Szövegíró

2021-ben lettem szövegíró Keresőben Elsőnél. Itt két elvárás van: a kiadott munka minőségi legyen, és időben készüljön el. A megvalósítást teljesen ránk bízzák, ez számomra motiváció, felelősség és stresszmentes alkotást tesz lehetővé.

16 álmom van, szabadidőmben ezek megvalósításán dolgozom. A legmerészebbek: elismert marketing szakemberré válni, doktorálni, motoros jogosítványt szerezni és kaszkadőrként szerepelni látványos filmekben...

Tolnai Marcián Márk

Tolnai Marcián Márk

Szövegíró

Az egyetem befejezése után, 2020-ban kezdtem el a Keresőben Elsőnél dolgozni. Kínai szakon végeztem, mert mindig is érdekeltek a keleti kultúrák. Gyerekkorom óta nagy szerelmem az írás, úgyhogy nagyon örültem, hogy itt folyamatosan fejleszthetem a képességeimet.

Ha éppen nem cikkeket írok, akkor mindig lázban égek egy új novella vagy regényötlet iránt. Az íráson kívül gördeszkázni szoktam még, most már lassan 5 éve és idáig megúsztam törött csontok nélkül.

Tóth Flóra

Tóth Flóra

Szövegíró

2021 februárjában írtam meg az első cikkemet a Keresőben Elsőnek, szerencsére nem „zöldfülűként”, mivel ezelőtt egy évig foglalkoztam marketing célzatú cikkírással. Molekuláris-bionika mérnöknek tanultam, most pedig a közgáz diplomámat szerzem meg, miközben marketing menedzser vagyok.

Amikor nem dolgozok vagy tanulok, akkor művészi vénámat élem ki. Szerencsére ez nem csak hobbi szinten van jelen az életemben, mivel megrendelésre is készítek grafikai munkákat.

Csóka Annamária

Csóka Annamária

Szövegíró

2021 nyarán kezdtem dolgozni a Keresőben Elsőnél. Már régóta próbáltam olyan munkát találni, amelyet az egyetem mellett is tudok végezni, és amely lehetővé teszi, hogy szabadjára engedjem a fantáziámat. Úgy érzem, hogy szövegíróként végre megtaláltam az utamat.

Amikor éppen nem a munkámmal foglalkozom, az első regényemen dolgozom, valamint az egyetemi tanulmányaimmal vagyok elfoglalva. Mindebben hű társam Monty, a kutyám, aki bearanyozza a mindennapjaimat.

Fodor Petronella

Fodor Petronella

Szövegíró

2021 nyarán csatlakoztam a Keresőben Első csapatához. Majd húsz éve politológusként végeztem az egyetemen, friss, ropogós diplomám pedig kiadói szerkesztői feladatok elvégzésére jogosít.

Szeretek írni, szeretek új dolgokat megismerni és szeretek folyamatosan tanulni. Az új kihívások tartanak lendületben, itt pedig megtaláltam a számításomat.

Káplár Zilda

Káplár Zilda

Szövegíró

Kilépni a valóságból vagy épp elmerülni valami igazán valóságosban. Ez az, amit a szövegíró munka ad nekem a Keresőben Elsőnél. Az írás mellett szabadúszóként termékmenedzsmenttel foglalkozom, valamint a munkaerőpiaci szereplőket támogatom.

Ha nem a munkáé a főszerep, szakmai kurzusokon veszek részt, járom az országot, vagy egyszerűen tartok egy maratoni sorozatnézést.

Osváth Dorottya

Osváth Dorottya

Szövegíró

2021 májusa óta dolgozom szövegíróként a Keresőben Elsőnél. Bár bölcsészként mindig foglalkoztam valamilyen módon írással, a marketing célú szövegírás eddig ismeretlen terep volt számomra, amit azonban nagyon hamar megkedveltem. A leginkább azt élvezem benne, hogy szabadjára engedhetem a fantáziámat, illetve azt, hogy a munkának köszönhetően a kreatív szövegalkotás újra a mindennapjaim részévé vált.

Amikor nem szövegeket írok, nyelvészként és nyelvi tanácsadóként dolgozom. Szabadidőmben legszívesebben nagyokat sétálok, olvasok, tűnemezelek, zenét hallgatok, sorozatokat vagy filmeket nézek. Illetve sok időt töltök a családommal, a párommal és Esti Kornél nevű görögteknősömmel is.

Szabó József

Szabó József

Szövegíró

2020 novemberében csatlakoztam a Keresobenelso csapatához. Korábban más területen már foglalkoztam szövegírással, így nem volt ismeretlen terület számomra. Amit leginkább szeretek az írásban az a kreativitás és a saját fantázia.

Amikor nem dolgozok, akkor leginkább mozgok, ami nálam a sportot és például a túrázást jelenti.

Séra Ágnes

Séra Ágnes

Szövegíró

2021 nyarán csatlakoztam a Keresőben Első csapatához. Különösen örültem ennek a lehetőségnek, mert mindig is érdekelt a szövegírás, ám még eddig nem volt lehetőségem kipróbálni magam benne. Főállásban gazdasági területen dolgozom már több, mint 15 éve, az írás pedig kicsit segít ellensúlyozni a számok világának monotonitását. Emellett kétgyermekes gyakorló anyuka is vagyok.

Szabadidőmben szeretek koncertekre, fesztiválokra járni, olvasni és természetesen írni. Továbbá érdekel a gasztronómia, szívesen időzöm a konyhában és próbálok ki új recepteket a családom nagy örömére.

Vojnikov Szláv

Vojnikov Szláv

Szövegíró

A felsőoktatásban tudatosult bennem először, hogy mennyire nekem való a szövegírás. Az írásban nagy segítség a számomra, hogy meglehetősen széles érdeklődési körrel rendelkezem, így szinte bármiről szívesen készítek szöveget, amit a Keresőben Elsőnél is kamatoztathatok. Érdekelnek a tudományok, a műszaki megoldások, a sportok, és a gazdaság. Alapvetően mindig igyekszem tájékozódni arról, hogy mi történik a nagyvilágban. Ez nem csak az írásaimban segít, de az élet más területein is.

Szabadidőmben sportolok, vagy különböző fantasy témájú játékokban, könyvekben, vagy filmekben merülök el.

Horváth Péter

Horváth Péter

Szövegíró

A történeteket el kell mesélni! Egészen fiatal korom óta az írás a mindenem, és ezen belül, egy ideje a kenyerem is. Azért jelentkeztem szövegírónak a Keresőben Elsőhöz, mert ezt szeretem a legjobban csinálni. Regényíróként, újságíróként is ezt tettem korábban: mások történeteit, és a velem megesett dolgokat szerettem elmesélni, leírni, hátha lesznek, akik okulnak belőlük.

Ha épp félretenném már a billentyűzetet, akkor leginkább fotózni szeretek, és ezt összekapcsolni egy kis kirándulással.