Jó szöveg és jó Facebook kampány kell az ilyen eredményekhez!

Jó szöveg és jó Facebook kampány kell az ilyen eredményekhez!

Arra az esetre, ha fenntartásokkal kezelnéd a weboldal szövegek vagy a hirdetések erejét, elmesélem neked az egyik ügyfelünk sikertörténetét.

A szóban forgó megbízónk egy autóiparban mozgó cég tulajdonosa, aki 2021-ben keresett meg bennünket: szerette volna az oldalára érkező látogatóinak számát növelni, hogy minél több ügyfélre, ezáltal pedig nagyobb bevételre tehessen szert.

Tudta, hogy ehhez minél több felületen el kell érnie a potenciális vásárlóit, ezért megbízott bennünket egy olyan weboldal elkészítésével, amelynek fő konverziója (célkitűzése) az időpontfoglalások gyarapítása volt.

Jó szöveg + jó Facebook kampány = siker

Egy igen nagy méretű weboldalt építettünk fel az ügyfelünknek: minden egyes náluk végzett szolgáltatás kapott egy profin megírt, min. 400 szavas aloldalt, aminek fő célja a hitelesség felépítése és a cselekvésre ösztönzés volt.

Amikor az oldal felépült, nekiálltunk a legfontosabb szolgáltatásokat Facebookon hirdetni, a kampányok pedig elképesztően nagy sikerrel futottak.

Mi állt emögött?

  1. Jól állítottuk be a hirdetéseket, így azok a megfelelő célcsoporthoz jutottak el.
  2. Jól írtuk meg a hirdetésszövegeket, így azok felkeltették az érdeklődést.
  3. Jól építettük fel az érkezési oldalt mind dizájn, mind tartalom szempontból, így az oldalra érkezők nagy százaléka végül foglalt is időpontot.

De nézzük is akkor a konkrét eredményeket!

Így teljesített az egyik legjobb kampányunk

Így teljesített az egyik legjobb kampányunk

Az ügyfelünk egyik legfontosabb szolgáltatásának aloldaláról beszélünk most: ezt bizonyítja az is, hogy két év alatt több mint 1.200.000 forintot költöttünk itt hirdetésekre.

És az eredmény?

  • Összesen 7.072 ember érkezett meg az aloldalra, amiből
  • 684 kattintott az időpont foglalás linkjére, vagyis hajtotta végre a fő konverziót, ami
  • 9,67%-os konverziós aránynak felel meg (ami ebben az iparágban rendkívül magasnak számít).
  • Ezek alapján egy időpontfoglalás átlagosan 1.781 forintba került az ügyfelünknek.

És ez még csak az egyik konverzió volt – ezen kívül van még lehetőség arra is, hogy a látogatók telefonszámra kattintsanak az oldalon, és azzal is igen szép eredményeket értünk el.

Ingyenes kulcsszókutatást, konkurencia elemzést, SEO konzultációt kapsz!

Céged éves árbevétele több, mint nettó 40 millió forint (a legutolsó közzétett hivatalos adatok alapján)? Akkor a linképítést neked találták ki – éppen ezért kapsz ingyenes kulcsszókutatást, konkurencia elemzést, SEO konzultációt! (Ha a céged nem tartozik ebbe a kategóriába, úgy a kutatás és elemzés ára nettó 40.000 Ft)

Nem vagyunk jósok: ilyen eredményeket nem tudunk mindenkinek ígérni

Nem vagyunk jósok: ilyen eredményeket nem tudunk mindenkinek ígérni

Fontos megjegyezni, hogy ez a sikertörténet egy kimondottan jól sikerült kampány eredménye, ami azt jelenti, hogy nem tudjuk előre megjósolni, hogy ugyanezt mindenki másnál is el tudjuk érni (de azért igyekezni fogunk).

Azért nem tudunk látatlanban biztosat mondani, mert nagyon sok tényező függvénye, hogy x idő alatt mennyi érdeklődőt/ügyfelet tudunk neked hozni.

Az azonban egészen biztos, hogy valamelyik stratégia beváltja a hozzá fűzött reményeket, és a megfelelő eszközre is rá lehet bukkanni tudatosan megtervezett tesztelések segítségével.

Ha tehát benned is megvan az a fajta türelem, ami egy sikeres vállalkozás fenntartásához elengedhetetlen, akkor itt az idő, hogy profi szövegíróink segítségét kérd!

Hogyan bővítheted vállalkozásod ügyfélkörét marketing szövegírással?

Amennyiben weboldalad szakmai relevanciáját szeretnéd emelni, vagy éppen jól jönne egy meggyőzőbb aloldal, esetleg landing page számodra, akkor igazán szerencsésnek mondhatod magad: szövegíróink ugyanis bármelyik feladatnak kifogástalanul eleget tesznek.

Ez mind szép és jó, de hol van ebben bármi nyereség is céged számára?

A kérdésed teljesen jogos, és mindjárt meg is válaszoljuk neked.

Egy kreatívan megírt és logikusan strukturált marketing szöveggel szert tehetsz:

Egy kreatívan megírt és logikusan strukturált marketing szöveggel szert tehetsz

Több látogatóra: jó tartalom hirdetésére ugyanis a Facebookon is lehetőség van, ráadásul a Google nagyra becsüli a szakmailag és nyelvileg is értékes szövegeket, olyannyira, hogy előkelő pozícióba rangsorolja őket a találati listán.

Jelentős bevételre: tudniillik, egy jó szövegnek hatalma van; a keresőből, vagy a hirdetésekből érkező érdeklődőket képes rábírni arra, hogy a te céged termékeit vagy szolgáltatásait válasszák a konkurencia produktumai helyett.

Írni bárki tud! Vagy mégsem?

Írni bárki tud! Vagy mégsem?

Mindezektől függetlenül, persze, nyugodtan elvállalhatnád a szövegírás teendőit te magad is, hiszen egy intelligens és művelt ember vagy, aki temérdek üzleti telefont bonyolít le nap mint nap, illetve a céges e-mailek megírásában is otthonosan mozog.

Kommunikációs készségeidben mi egyáltalán nem is kételkedünk.

Ami miatt mi igazából aggódunk, az az idő: egy frappánsan megírt főoldal, vagy egy Facebook kampány elkészítése ugyanis nem két perc.

Neked pedig – feltehetően – néha ennyi időd sem marad szabadon egy munkanap során.

Miért vállalnád hát magadra még ezt a plusz terhet is, amikor így is van elég tényező, amely ráncolja a homlokod?

Szövegíróink örömmel megszabadítanak ettől az extra feszültségforrástól: ehhez csak annyit kell tenned, hogy bizalommal fordulj hozzánk, és weboldalad szövege rövid időn belül erősebb és vásárlásra ösztönzőbb lesz, mint valaha volt!

Segítségünkkel gyarapíthatod ügyfeleid számát

Rengeteg ügyféllel volt már alkalmunk dolgozni az elmúlt évek során: temérdek weboldal-szöveget és e-mail kampányt állítottunk már össze, és természetesen a hirdetések megírása sem idegen számunkra.

Minél több feladatot tudunk elvégezni neked, annál biztosabb a siker: az ebben a történetben szereplő ügyfelünknél sem „csak” a Facebook kampányokat kezeltük, hanem magát a weboldalt is mi építettük fel – így pedig egy igazán tudatosan felépített stratégia szerint tudtunk haladni.

Fordulj hozzánk bizalommal, és kérj tőlünk árajánlatot, ha te is szeretnél például 700 időpontfoglalásra szert tenni, vagy egyszerűen csak több érdeklődőt bevonzani!

Most már kíváncsi vagy, mennyi linkkel érhetsz el sikereket?

Nagyon szeretnénk, ha a Te oldalad is több ügyfelet tudna szerezni Neked – ebben fogunk segíteni, ha kitöltöd űrlapunkat.

Már várjuk, hogy átbeszélhessük együtt a részleteket!

Hogyan tovább?

Rengeteg igazán hasznos információt és trükköt találsz itt.