14 hónap alatt pályára állítjuk az ügyfélszerző gépezeted – Neked pedig csak max. havi 4 órát kell ezalatt az online jelenléteddel foglalkoznod

A

14 hónap, 500-1000 óra kemény munka, havi több százezres befektetés: erről szól a Leader.

Ez az ajánlat csak a Nagyfőnöknek szól: annak, aki mindent akar, és nem köt kompromisszumokat az online ügyfélszerzésben.

A cégvezetőnek, aki órára és fillérre pontosan akarja tudni, mekkora költségeket fog neki jelenteni az eredményes online marketing a következő 14 hónapban.

Aki profi a saját területén, és tudja, hogy mi az, amit szintén profikra kell bízni.

Az ügyfélszerzés márpedig az a terület, ahol ha eredményeket akarsz, akkor teljes erőbedobással kell versenybe szállnod.

Nem várhatod el magadtól, hogy a saját vállalkozásod vezetése mellett még a weboldal készítéssel, a kampánybeállításokkal, a keresőoptimalizálással és a tartalomgyártással is Te foglalkozz. 

Ezek járnak Neked, méghozzá profi minőségben – és tőlünk meg is kapod.

Ami a Nagyfőnöknek (Neked) jár

A Nagyfőnöknek jár

A tökéletes oldal

Weboldal készítés

Min. Google TOP10-es helyezések

Linképítés

Presztízs

Tartalommarketing

És mindezt egy kézből irányítva, egy profi csapatra bízva.

És mindezt egy kézből irányítva, egy profi csapatra bízva.

Mert hol szokott a legtöbb cég ezen a téren elbukni?

Ott, hogy a weboldal szövegét egy ember írja, aki nincs kapcsolatban a webdesignerrel, aki aztán nem tud rendesen együtt dolgozni a programozóval, utána pedig a marketinges kolléga nem megfelelően állítja be a hirdetéseket, és mindezek tetejébe még a Google organikus találati listáján sem jut előre az oldal, mert a keresőoptimalizálásra nem fordított senki se figyelmet eközben.

Egy sikeresen működő weboldalhoz min. 4-5 ember összehangolt munkájára van szükség – nem is csoda, hogy egy összeszokott csapat lesz mindig ebben a legjobb.

Gyors kommunikáció, rengeteg tapasztalat: ennek birtokában tudjuk Neked felajánlani a legerősebb online marketing csomagunkat. 

Nem ígérem, hogy lehozzuk a csillagokat Neked az égről – de ha azt látjuk, hogy lehetséges, akkor megtesszük.

Megmutatom, mennyi munkát jelent Nekünk a Leader csomagunk, és egyből látni fogod, mennyire éri ez meg Neked.

Használd ki az időt, ami most a rendelkezésedre áll

Rengeteg vállalkozásnak kellett most lelassítania a koronavírus okozta helyzet miatt – és ez az az alkalom, amit a legnagyobbak kihasználnak.
A profi online marketing hosszú távú befektetés: itt a lehetőség, hogy mire újra beindul majd minden, Te már óriási előnnyel kezdhess a versenytársaidhoz képest.
Egy profi weboldal, min. Google TOP10-es helyezésekkel (de a cél az 1. hely), rendszeresen frissülő tartalommal és profin beállított hirdetésekkel: ezt tudjuk megadni most Neked. 

Kilövés
Használd ki az időt
A weboldal, amiről megjegyeznek

Ne csak egy szép weboldalad legyen.

Ne csak egy modern weboldalad legyen.

Legyen olyan weboldalad, ami a látogatóiból ügyfeleket varázsol – mert valójában ez itt a lényeg.

Ha Neked csak egy sablonokból összedobott honlap kell, ami olcsón és gyorsan elkészül, akkor ezt az ajánlatot nem Neked készítettük.

Mi 116 órát fogunk dolgozni rajta, hogy végül tényleg a tökéletes weboldalt adhassuk át Neked. 

A weboldal amiről megjegyeznek

Mi lesz a weboldalad célja?
Mit szeretnél, hogy milyen üzenetet közvetítsen Rólad?
Milyen érzéseket akarsz kiváltani a potenciális ügyfeleidből?
Rengeteg kérdést fogsz kapni tőlünk, amikor belekezdünk a tervezésbe, mert nekünk tudnunk kell, hogy mit akarsz majd látni, amikor beírod a domain neved a böngészőbe.
Lehet, hogy még Te magad sem tudod, pontosan mit is szeretnél – és erre nincs is szükség.
Csak mondd el, milyen színek, dizájn elemek tetszenek a legjobban, mutass nekünk olyan weboldalakat, amiket kifejezetten jónak találsz, és áruld el azt is, miért!
Ha minden információ megvan, a grafikusunk elkezdi megtervezni azt az oldalt, ami az igényeidnek tökéletesen megfelel majd.
Ha pedig elkészül, kapsz majd egy látványtervet, ami alapján el tudod mondani észrevételeidet, és egyéb elképzeléseidet, és ha tetszik a végeredmény, akkor nekiállunk a programozásnak.

Attól, hogy egy oldal szép, még nem fog eladni semmit – és attól, hogy egy szöveg jól megírt, még nem biztos, hogy el is olvassák.
A weboldal szövegírás több, mint tartalomgyártás: a tökéletes hatást a szövegíró és a webdesigner összehangolt munkájával lehet elérni.
Nem működik ugyanaz a mondat ugyanúgy minden felületen – a szövegíró dolga, hogy tudja, mikor, hogyan kell fogalmaznia.
És persze a legfontosabb: az általunk írt szövegek Rólad fognak szólni.
Egy 1 órás személyes, vagy telefonos interjút követően lehet csak nekikezdeni egy ilyen munkának – ennek során megismerünk Téged, a céged, az ügyfeleid gondolkodását, és azt, hogy miben tudsz Te többet nyújtani a konkurenciádnál.
Nem kapsz tőlünk általános, semmitmondó szövegeket, amiket innen-onnan lehet összeszedni az internetről: Te vagy a szakértő, úgyhogy a Te gondolataid fognak átjönni a honlapodból. 

Mi az a HTML és CSS?
Nem akarok itt fölöslegesen nagy szavakkal dobálózni, úgyhogy inkább emberi nyelven elmondom, mivel tölt a programozónk 18 munkaórát egy átlagos weboldal felépítése esetén.
A HTML az, ami a weboldal vázát adja meg: ez az a kód, ami olyan információkat tartalmaz, amik a megtervezett oldal összeállításához szükségesek.
Viszont önmagában ez még nem elég: ha úgy tetszik a HTML még csak a kaszni, kelleni fognak rá még az ajtók, a szélvédők, a festék, a visszapillantók és még rengeteg egyéb elem ahhoz, hogy az szülessen meg, amit a tervező lerajzolt.
Mindezt pedig a weboldal esetében a CSS adja meg – és ezzel válik teljessé a kép.
Röviden megfogalmazva tehát mindazt, amire Te a látványtervben rábólintottál, át kell írni kódnyelvre, hogy a különféle programok megfelelően tudják megjeleníteni.
Bonyolultnak hangzik?
Annak, aki már gyakorlott ezen a téren, nem okoz problémát – viszont ettől még sok időt vesz igénybe, ha valóban hatásos végeredményt várunk el. 

Még nincs logója a cégednek?
Vagy van, de még nem olyan, amire igazán büszke lehetnél?
A logó tervezés alapvetően nem a weboldal készítés témaköréhez tartozik, mi viszont tökéletes megjelenést akarunk biztosítani a vállalkozásodnak – ehhez pedig a profi logó elengedhetetlen.
4 óra alatt egy egyszerű logót is minőségi színvonalon készítünk el Neked (az összetettebb logók megszületése 10-20-30 órát is igénybe vehet, egy ilyenhez viszont már kifejezetten logótervezés szolgáltatásunkat kell igénybe venned).
A Leader csomag részeként a 116 órányi weboldal készítésbe belevesszük az egyszerű logó tervezést is, melynek eredményét nem csak a weboldaladon, de bármilyen más felületen is fel tudod majd használni. 

Vannak még olyan kisebb feladatok a fentieken kívül, amik önmagukban ugyan sok időt nem vesznek igénybe, elhanyagolni azonban mégsem lehet őket.
A tárhely és CMS beállítások, FTP hozzáférés létrehozása, adatbázisok összeállítása, a különböző fiókok (Google Analytics, Ads, Tag Manager, stb.) követőkódjának beépítése…
Ezek nélkül egy weboldal sem működhet megfelelően.
Megmutatom, hogy átlagos esetben ezek mennyi időt vesznek igénybe.
• Tárhely beállítás: 2 óra
• CMS (tartalomkezelő rendszer) beállítás: 4 óra
• Weboldal szöveg feltöltése: 6 óra
• Google Tag Manager, Analytics, My Business, Ads, Facebook fiók beállítás: 4 óra
• CRM rendszer beállítások: 3 óra 

Linképítés: amivel a Google élére kerülsz

A Google akkor fog Téged előrébb juttatni, ha megbízhatónak és hitelesnek talál, amit több minden mellett a más oldalakról Rád mutató linkeken keresztül tud mérni.

A linképítés során azon dolgozunk, hogy a Google irányelveinek megfelelő, természetes hatású oldalakról mutassanak releváns és hasznos hivatkozások a weboldaladra!

300 link 300 saját weboldalra kihelyezve, 300 különböző IP címen, 300 egyedi cikkbe ágyazva, 225 óra alatt – összesen 1.800.000 forintért. 

Nem dolgozunk szövegíró szoftverekkel: nálunk minden cikket hús-vér emberek írnak.

Nagyjából 15 külsős szövegíró munkatársunk várja, hogy megírhassa a bejegyzéseket, amik a Te oldaladra mutató hivatkozásokat tartalmazzák.

És nem akármilyen cikkek ezek!
• Az összesített átlaguk 500 szó (ez jóval több, mint amit a legtöbb linképítéssel foglalkozó cég vállal).
• Minden 10 db cikkben van egy, ami min. 1000 szavas, és egy másik, ami körülbelül 250 szavas, ezzel biztosítva, hogy a cikkek változatosak legyenek, és természetesebbnek tűnjenek a Google-nek.
• A cikkek minden esetben a Te témádról szólnak, a Te cégeddel kapcsolatban születnek: gyakorlatilag blogbejegyzéseket gyártunk, amik arról szólnak, hogyan vette az író igénybe a szolgáltatásodat.

Az összes cikknek egy komoly ellenőrzési folyamaton kell átesnie, mielőtt publikálnánk, az időzítés pedig teljesen véletlenszerű, hogy ne egyszerre jelenjen meg rólad 100 cikk egy hónap végén.

Több mint 400 tagból álló weboldal rendszerünket folyamatosan frissítjük, hogy minden ügyfelünknek a legjobb minőségű oldalakra tudjunk linkeket kihelyezni.

Gyakran kérdeznek minket DA és PA értékekről, mi azonban nem hagyatkozunk mások által meghatározott számokra.
Minden domaint szigorúan ellenőrzünk, mielőtt megvásárolnánk: minimum 25 db, különböző IP címről származó linknek kell rámutatnia ahhoz, hogy értékes legyen a számunkra.

Erre aztán a weboldal korábbi témájának megfelelő dizájnnal és főoldali szöveggel rendelkező blogot hozunk létre, a szövegíróknak pedig ennek megfelelően kell majd megírniuk azt a cikket, amibe a Te linkedet is elhelyezik.

Minden weboldalunk külön C-klasszos IP címen található, hogy semmilyen kapcsolatot ne lehessen köztük felfedezni.

Összefoglalva, ha igénybe veszed szolgáltatásunkat, akkor több száz olyan linket kap az oldalad, ami
• értékes oldalról származik (hiszen legalább 25 helyről hivatkoznak rá);
• valódi múlttal rendelkezik (és korábban is magyar nyelvű tartalom volt rajta);
• és nincs semmilyen feltűnő kapcsolata a többi weboldalunkon elhelyezett linkeddel.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Non atque temporibus accusantium tempora quas unde, voluptates adipisci provident? Accusantium eligendi similique distinctio est vel magnam tempora, maiores ipsum odio ducimus.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Cum, id qui excepturi quidem cumque ipsum mollitia. Repellendus ab, aliquid molestias minus dolores reiciendis porro voluptatibus dolore, qui quod repellat ea?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Earum id provident ea quae explicabo aperiam praesentium distinctio veritatis natus maiores dicta numquam error nemo, corrupti dolore molestias quia esse adipisci!

A Google helyezéshez viszont egy profin felépített, keresőoptimalizált weboldal is kell!

A Google helyezéshez viszont egy profin felépített, keresőoptimalizált weboldal is kell!

A Google helyezéshez viszont egy profin felépített, keresőoptimalizált weboldal is kell!

HITELESSÉG

Tartalommarketing: ami hitelessé tesz az emberek szemében

Tartalommarketing: ami hitelessé tesz az emberek szemében

Bizonyítanod kell valamivel, hogy valóban szakértő vagy a témádban.
Ehhez viszont nem elég képeket mutatnod a korábbi munkáidról, vagy elégedett ügyfeleidről.
Beszélned kell a szakmáddal, az iparágaddal kapcsolatos legfontosabb kérdésekről, a tévhitekről, a gyakori hibákról… és nem keveset.

Miért higgyen Neked egy potenciális ügyfél, ha nem tudsz legalább 5 percet beszélni a saját területedről?
A weboldalad fog mesélni helyetted hosszú, minden kérdésre kitérő, valóban tartalmas és hasznos cikkeken keresztül – minden hónapban. 

De nem kell félned: nem Neked kell ezeket majd megírnod.

Egy ilyen minőségi cikk elkészülése, a hozzá tartozó Facebook posztokkal, Google hirdetés szövegekkel és hírlevéllel együtt átlag 6 órát vesz igénybe – biztos vagyok benne, hogy ezt az időt tudod másra is fordítani.

Szövegíróinkkal profi tartalommarketinget kínálunk Neked – Te mondod a témát (aminek kitalálásában egyébként mi is segítünk), mi pedig megírjuk a cikket. 

Így épül fel egy valódi hasznos tartalom:

Max. 0,5 órás interjú Veled a témáról

800-1000 szavas hosszúság

5 db csatolt kép

5 db Facebook poszt

5 db Google Display hirdetés szöveg

Min. 12 db cikk egy év alatt

És mindez teljesen ingyen!

Csak a cikkírás önmagában 72 munkaórát jelent egyetlen év során, ha havi 1 darabbal számolunk.

Neked azonban csak a témák egyeztetésére, és a kész cikk átnézésére kell időt fordítanod – pénzt pedig egyáltalán nem kérünk ezért.

Minden 100 db link mellé, amit kapsz tőlünk a linképítés szolgáltatásunk keretében, jár 4 db hasznos tartalom.

Hol az összefüggés?

És mindez teljesen ingyen!

Egyrészt azoknak az ügyfeleinknek, akik elég elkötelezettek az online sikerrel kapcsolatban, ajándékként akarjuk ezt a szolgáltatásunkat adni.

Másrészt pedig a cikkek nem csak a látogatók meggyőzésére alkalmasak, de egyben a Google is értékeli őket – és hamarabb juttatja azt az oldalt a találati lista élére, amelyiken rendszeresen jelenik meg új tartalom.

A Leader csomag részeként tehát Neked jár havi 1 db hasznos tartalom az oldaladra – de még ennél is kérhetsz többet a Leader PRO és a Leader PRO+ csomaggal. 

Linképítés

Linképítés

A jó tartalommal könnyebb elérni a jó Google helyezéseket.

Weboldalkészítés

weboldalkészítés

De a legjobb szöveg is csak egy profin felépített oldalon tud működni.

Profi hirdetéskezelés, hogy eljuss mindenkihez

Facebook hirdetés

A potenciális ügyfeleidet elérheted más oldalakon, többek között a világ legnagyobb közösségi platformján, a Facebookon keresztül is.

Miért hagynád ki ezt a lehetőséget?

A tartalmaidhoz mi elkészítjük a megfelelő hirdetésszövegeket, és azokat bevált stratégiák alapján kezdjük el hirdetni a Google Display hálózatán és a Facebookon.

A kampányok megtervezése és összeállítása 1.022.500 forintba kerül arra a 14 hónapra, amíg a Leader csomagunk érvényes. 

Hirdetéskezelés

A Leader csomagunk részeként egy év alatt 12 db hasznos cikket kapsz tőlünk – ezeket tudjuk hirdetni a közönségednek.

Mindegyik cikkhez készülnek Facebook és Google Display hirdetésszövegek is, a kampányokban pedig azokat a képeket használjuk fel, amikkel a cikkekben is találkozni fognak majd a felhasználók.

A kampányok beállítása azonnal elindul, ahogy minden készen áll, az új tartalmakkal pedig folyamatosan fogjuk frissíteni, hogy változatos hirdetéseket lásson tőled a célközönséged (a megfelelő mennyiségű tartalom elkészülése után már minden héten másik hirdetést fognak kapni).

Szerezz még több embert a Google organikus találati listájáról!

Alapozd a kampányaid profi tartalomra!

Hirdesd a tökéletesen felépített weboldalt

Ami még a munkánk része

Van még 45 óra, amivel nem számoltunk el.
Ezek azok a feladatok, amikre mindenképp szükség lesz, de más szolgáltatásba nem tudjuk beépíteni.
Megmutatom, miről is van szó:

Megírt cikkek publikálása az oldaladra

amennyiben mi készítettük az oldaladat, úgy mi végezzük a folyamatos tartalomfrissítést is rajta. Ez 12 cikk esetén egy évben 9 órát vesz igénybe, összesen pedig 90.000 forintba kerül (a weboldal készítés során feltöltött cikkek ebbe nem tartoznak bele).

Megírt cikkek publikálása

Facebook posztok beállítása

nem csak hirdetésekkel, de bejegyzésekkel is érdemes jelen lenni a Facebookon. Ezek időzítéséről 10 hétre előre gondoskodunk az általunk használt programoknak köszönhetően, ami egy évben összesen 10 munkaórát, tehát nettó 100.000 forintot jelent.

Facebook posztok beállítása

Rendszeres telefonos konzultáció

a munka során folyamatos kapcsolatot tartunk fenn Veled, hogy a felmerülő kérdéseidre válaszolni tudjunk, illetve tanácsokkal láthassunk el a minél hatásosabb ügyfélszerzés érdekében. Ez egy havi 2 órás megbeszélést jelent, alkalmanként 50.000 forintért.

Rendszeres telefonos konzultáció

Készen állsz? Akkor mondom, mivel fogunk kezdeni!

Az első és legfontosabb lépés a konzultáció: addig nem fogunk elindulni, amíg nem tudunk meg mindent rólad, a vállalkozásodról, az igényeidről, és főleg a céljaidról.

Éppen ezért induláskor egy összesen legalább 9 órás konzultációra kell majd számítanod online marketing tanácsadónkkal, webdesignerünkkel és szövegírónkkal – a projekt jellege határozza meg, hogy melyikükkel pontosan mennyi megbeszélésre lesz szükség a tökéletes eredmények érdekében.

Ez összesen 405.000 forintba kerül, és ha ez elsőre soknak tűnik, azért azt mindenképp látnod kell, hogy MINDEN, amit fentebb olvastál, ezen alapszik. 

Készen állsz?

Ennek során ismerünk meg Téged és vállalkozásodat.

Így tudjuk meg, pontosan milyen weboldalra és online marketing kommunikációra van szükséged.

Ebből kiindulva tudjuk elkészíteni a Rólad szóló szövegeket, és összeállítani a tartalommarketinget.

És nem utolsó sorban így határozzuk meg azokat a kulcsszavakat, amikre mindent építeni fogunk, és amikre első helyre juttatunk a Google találati listáján.

Leader – 520,5 óra, 307.125 Ft/hó

- Megkapod a weboldalt, ami nem csak szép, de ügyfeleket, tehát bevételt is hoz Neked.

- Eljuttatunk a Google találati listájának élére, hogy aki a Te témádban keres, Téged találjon meg elsőként.

- Havi 1 db hasznos tartalom publikálásával meggyorsítjuk a keresőoptimalizálás folyamatát, az oldal látogatóit pedig meggyőzzük hitelességedről.

- Hirdetésekkel elérjük azokat, akik még csak gondolkoznak, de még nem kezdtek keresni a Te témádban.

Mindez 14 hónapra lebontva.

Az első hónap lesz a legkeményebb, amikor 143 órát fogunk foglalkozni a weboldalad felépítésével – Neked azonban ekkor is ugyanazt a havidíjat kell majd kifizetned, mint az összes többiben.

A Leader csomag 4.777.500 Ft-ot ér
A havidíja 341.250 Ft.

Most viszont 10% kedvezményt adunk ebből, így az ár csak
307.125 Ft/hó. 

Leader
Leader PRO – 661,5 óra, 406.634 Ft/hó

Minden benne van, ami a Leader csomagban – és még egy kicsivel több.

Nem 1, hanem havi 2 cikkel fog bővülni ebben a weboldalad, amiből az egyiknek az árát továbbra is elengedjük, és a linképítés mellé járó ajándékként kezeljük.

Havi 2 friss tartalommal az összes versenytársadat lekörözheted – nagyon kevesen vannak, akik ilyen mennyiségben tudnak, vagy hajlandóak hasznos információkat közölni az ügyfeleikkel.

És hidd el: az emberek meghálálják, ha ilyen szinten foglalkoznak a számukra fontos kérdésekkel.

A Leader PRO csomag 6.697.500 Ft-ot ér.
A havidíja 478.393 Ft.

Most viszont 15% kedvezményt adunk ebből, így az ár csak
406.634 Ft/hó. 

Leader Pro
Leader Pro+

Leader PRO+ – 946,5 óra, 605.143 Ft/hó

Még annál is több, mint amit a Leader PRO adni tud.

Nem állítom, hogy ez a csomag mindenkinek való.

Sőt, még azt sem, hogy Neked való.

Neked kell eldöntened, hogy késznek érzed-e magad egy ekkora befektetésre.

Gondolom sejted, hogy mivel tud ez többet a Leader PRO-nál – esetleg csak nehezen akarod elhinni.

Pedig valóban van olyan ügyfelünk, akinek havi 4, tehát heti 1 db hasznos tartalmat készítünk.
Nyilván ehhez a témának is szinte kimeríthetetlennek kell lennie, és teljes bizalmat kell szavazni a szövegíróinknak a témagyűjtés kapcsán – de aki ezt a szolgáltatásunkat választotta, az részben ennek is köszönhetően vált néhány év alatt az ország egyik piacvezető cégévé.

A Leader PRO+ csomag 10.590.000 Ft-ot ér.
A havidíja 756.429 Ft.

Most viszont 20% kedvezményt adunk ebből, így az ár csak
605.143 Ft/hó. 

Leader Lite csomag annak, akinek már kész a weboldala

Van már saját weboldalad, és elégedett is vagy vele?

Akkor spórolj meg némi pénzt, időt és energiát!

- A Leader Lite esetében 404,5 órával számolhatsz, ami összesen 3.617.500 forintot ér, és kedvezményekkel együtt 232.554 Ft havidíjért lehet a Tiéd.

- A Leader Lite PRO 545,5 munkaórát jelent, ami normál esetben 5.537.500 Ft-ba kerülne, de a kedvezményekkel a havidíj csak 336.205 Ft.

- A Leader Lite PRO+ pedig 830,5 órát foglal magába, 9.430.000 forint összértékben, ami kedvezmények mellett havi 538.857 forintba kerül.

Ebben minden benne van, amit fentebb olvastál, kivéve a weboldal készítésre vonatkozó pontot, tehát a tartalommarketing, a hirdetéskezelés és a linképítés ugyanúgy a csomag része marad. 

Leader Lite

Fontos: a hirdetési költségek ezekben még nincsenek benne!

A Leader csomagajánlatokkal kapcsolatban azt tudnod kell, hogy az ár mindig csak a mi munkánkat tartalmazza: a Facebook és Google kampányok kattintási díjaival, és egyéb költségeivel még ezen felül kell számolni.

Átlagos esetben ez egy havi 90.000 forintos kiadást jelent: persze iparága, kulcsszava és vállalkozása válogatja, pontosan mennyi lesz ez majd a Te esetedben. 

Hirdetési költségek
Döntsd el, hogy el akarsz-e  mindent intézni egyetlen szerződésen keresztül!

Döntsd el, hogy el akarsz-e 
mindent intézni egyetlen szerződésen keresztül!

Ha szereted, amikor mindent egy kézből lehet irányítani, akkor a Leader csomagot Neked találtuk ki. A cél az, hogy eredményeket hozzon Neked az online jelenlét: mi pedig mindent megteszünk azért, hogy ez meg is valósuljon.

14 hónap, több száz óra munka, folyamatos konzultáció – a végeredmény pedig magáért beszél majd.

Nyugodtan ülj le és gondold át ezt az ajánlatot, hiszen nem akármilyen döntés előtt állsz. Azt viszont tudnod kell, hogy kizárólagossággal dolgozunk: egy iparágban csak egy ügyféllel foglalkozunk, hiszen a Google-ben csak egy első hely van, és azon nem lehet osztozni. 

Ha a konkurenciád hamarabb mond igent az ajánlatunkra, akkor Veled már nem tudunk szerződést kötni.

De ugyanez igaz fordítva is: ha Te vagy a gyorsabb, akkor a versenytársaid már nem pályázhatnak nálunk a Leader ajánlatra, hiszen ez a Te iparágadban egyedül a Tiéd lesz!

Fusd át újra ezt az oldalt, gondold át ajánlatunkat, és töltsd ki űrlapunkat, ha meghoztad a döntésed!

Itt az ideje megtenni az első lépést a siker felé! 

Kérj árajánlatot itt!