Linképítés + tartalommarketing

Az első helyet akarod a Google-ben?

Linképítés + tartalommarketing egy csomagban

annak, aki tudja, hogyan kell a jó Google helyezésbe fektetni

Ehhez az kell, hogy a Google bízzon benned, ezt pedig két úton tudod elérni:

• szerezz minél több rád mutató linket más oldalakról, hogy a
Google lássa, sokan tartanak megbízhatónak;

• publikálj rendszeresen értékes tartalmat az oldaladon, hogy látszódjon, valóban hasznos információkat osztasz meg a közönségeddel.

Mi mind a kettőben segítünk Neked! 

Tudjuk, hogy mire van szükséged

Tudjuk,

hogy szeretnéd, ha az iparágad egyik legkomolyabb szakértőjeként gondolnának rád az emberek.

Tudjuk,

hogy könnyebb lenne, ha a leendő ügyfeleid már előre tudnák a válaszokat azokra a kérdésekre, amikkel az ügyfélszolgálatodat fárasztják.

Tudjuk,

hogy régóta szeretnél cikkeket kitenni az oldaladra, de úgy érzed, ha belepusztulsz se tudsz időt szakítani erre a rengeteg feladatod mellett.

Tudjuk,

mennyire zavar a versenytársad, aki többet tud a hirdetéseibe fektetni, és ezért több ügyfelet szerez, pedig messze nem nyújt olyan minőségi szolgáltatást, mint Te.

Mi segítünk elérni a céljaidat linképítéssel és tartalomírással

Mi segítünk elérni a céljaidat linképítéssel és tartalomírással

Képzeld el, hogy ha valaki beírja a szolgáltatásod nevét a Google-be, akkor Te vagy az első, akit megtalál! (És nem a fizetett hirdetések között, hanem a valódi TOP 10-ben, ami az embereket valóban érdekli!)

Képzeld el, hogy havonta, kéthetente, vagy akár hetente jelennek meg új cikkek az oldaladon, és neked semmit sem kell tenned értük, csak egy telefonos interjút adni hozzájuk, és elolvasni őket publikálás előtt!

Képzeld el

Mi azt akarjuk, hogy első legyél a Google-ben, ezért a linképítést és a tartalomírást egy csomagban adjuk Neked, nem akármilyen kedvezményekkel!

Minél többet tudunk dolgozni a sikeredért, annál több a spórolás!

 • Évi 120 munkaóra fölött 10%-ot,
 • évi 240 munkaóra fölött 20%-ot,
 • évi 360 munkaóra fölött 30%-ot,
 • évi 480 munkaóra fölött 40%-ot engedünk el a két szolgáltatás együttes árából.
Linképítés és tartalomírás

És ezek nem akármilyen tartalmak: hasznos, informatív cikkek, amik bizalmat ébresztenek irántad az olvasóidban, és a Google-t is meggyőzik arról, hogy érdemes Téged az első helyre juttatni, mert szakértő vagy, aki mindent elmond.

Milyen cikkeket kapsz tőlünk a linképítés mellé?

800, 400, illetve 200 szavas cikkeket írunk rendszeresen ügyfeleinknek, mindig annak megfelelően, hogy mik az igények, és hogy az egyes kulcsszavak milyen hosszú tartalmat követelnek meg.

800
szavas cikkeink mellé jár
 • 1 db hírlevél (A/B tárgymezővel)
 • 5 db kép
 • 5 db Facebook poszt
 • 5 db Google Display hirdetésszöveg
400
szavas cikkeink mellé jár
 • 2 db kép
 • 5 db Facebook poszt
 • 3 db Google Display hirdetésszöveg
200
szavas cikkeink mellé jár
 • 1 db kép
 • 3 db Facebook poszt.

A tartalomírást megelőzi egy egyszeri, 0,5-1 órás interjú (telefonon vagy személyesen), amelynek során jobban megismerünk Téged, a céged és az iparágad, hogy minél hitelesebb és profibb szövegeket tudjunk készíteni.

A témák egyeztetése havi szinten történik telefonon vagy e-mailben.

Mennyibe kerülne a linképítés és a tartalommarketing külön-külön?

10 db link ára nálunk 70.000 forint (jelenleg), egy hónapban pedig átlag 10, 15, 20, 25 db linket építünk ügyfeleinknek.

A tartalommarketinget 10.000 Ft/munkaóra áron adjuk, és 800, 400, 200 szavas cikkeket írunk, amik 6, 3, illetve 2 óra alatt készülnek el.

Tegyük fel, hogy mind a két szolgáltatást megrendeled: havi átlag 20 db minőségi link egy évben 1.680.000 forintba kerül.

Ha emellé kérnél havi 4 db 400 szavas tartalmat, az még 1.440.000 forintot jelentene, tehát máris 3.120.000 forintnál járunk!

A Linképítés+tartalommarketing viszont egy csomagajánlat, és pont az a lényege, hogy spórolj vele: a fenti példa esetén egészen pontosan 624.000 forintot!

De hogyan jön ki egy ekkora kedvezmény?

De hogyan jön ki egy ekkora kedvezmény?

A legtöbb szolgáltatásunkat 10.000 Ft/óra díjért kínáljuk, és ez igaz a linképítésre és a tartalommarketingre is.

Egy ponton gondoltunk egy nagyot, és úgy döntöttünk, nem a szolgáltatásokra helyezzük a hangsúlyt egy-egy ügyfél esetén, hanem arra, hogy hány órát dolgozunk neki.

Minél nagyobb bizalmat szavazol meg nekünk, és minél többet tudunk dolgozni Neked, mi annál hálásabbak vagyunk: és ezt szeretnénk a kedvezményeinkkel bizonyítani (és azt se felejtsd el, hogy minden szolgáltatásunkra kizárólagosságot adunk, tehát a te iparágadban csak neked dolgozunk!).

Maradjunk a fenti példánál: a 4 db 400 szavas cikkel és az átlag 20 db linkkel egy hónapban 26 órát dolgozunk Neked, egy évben pedig 312-t.

A 10.000-es órabérrel számolva jönne ki a 3.120.000 forint, viszont ilyen nagy befektetés esetén a 20%-os kedvezmény szerintünk teljesen reális: így lesz a végén ebből csak 2.496.000 forint, 208.000 forintos havidíjjal, vagy ha úgy tetszik, csak 8.000 forintos órabérrel.

600 ezer forint spórolás jól hangzik? Mit szólnál közel 2 millióhoz?

Ne feledd, hogy amit fentebb kiszámoltunk, csak egy példa: a Te egyedi igényeid alapján össze tudjuk állítani a Neked legmegfelelőbb csomagot.

01.

Nagyon erős a konkurencia? Bőven van cikktéma az iparágadban, amit ki lehet fejteni? Rendelj havi 4 db 800 szavas tartalmat a havi 25 linked mellé, 249.000 Ft/hó díjért (és spórolj összesen 1.992.000 forintot).

02.

Már megvannak a jó Google helyezések, és meg is akarod őket őrizni? Válaszd a havi átlag 10 linkes csomagunkat a 2 db 400 szavas cikked mellé 117.000 Ft/hó díjért (és spórolj 156.000 forintot az év során).

03.

Havi 20 link is elég a Google találati listáján való előrejutáshoz, és úgy érzed, 800 szónál többet nem is nagyon érdemes írni az iparágad témáiról egy hónapban? Havi 160.000 forintért megkaphatod ezt, amivel 480.000 forintot spórolsz meg az év során.

Egyedi ajánlatot szeretnél? Árajánlatkérésedet követően gyorsan össze tudjuk állítani a Neked tökéletesen megfelelő csomagot!

A linképítés és a tartalommarketing nagyot fog dobni a helyezéseiden

Szerezz több látogatót, több ügyfelet és végül nagyobb bevételt azzal, hogy egyszerre gyűjtesz linkeket más oldalakról, és fejleszted oldalad tartalmát.

Vannak cégek, akik csak az egyiket kínálják Neked, mások pedig külön szolgáltatásként adják el a tartalomfejlesztést.

Nálunk azonban a tartalomírás jár azoknak, akik valóban elkötelezettek az online siker iránt.

Töltsd ki űrlapunkat, kérj tőlünk árajánlatot és tedd meg az első lépést a Google 1. hely felé!

Kérj árajánlatot itt!