Kiadványkészítés árak

Kiadványkészítés árak

Nyerd el a potenciális ügyfeleid bizalmát igényes kivitelezésű kiadványokkal: könyvekkel, szóróanyagokkal, e-bookokkal.

A kiadványkészítés ára: nettó 11.000 Ft/óra.

A tapasztalat azt mutatja, hogy oldalankét 1 óra munkával kell számolni dizájn szempontból a készítés során (ez a nyers, tehát még nem szerkesztett/tördelt/illusztrált oldalakra értendő – egy 11 oldalas Word dokumentum 16 oldalasra is felduzzadhat, mire kiadható állapotba kerül).

A szövegírás feladatát szintén ránk bízhatod, ebben az esetben átlag 1,5 munkaórával kell számolni elkészült oldalanként.

Egy példa számítás:

Egy 8 oldalas kiadványhoz

  • 6 oldalnyi szöveg kell – ezt a szövegírók kb. 9 óra alatt készítik el, nettó 99.000 forintért (ebben benne van a Veled való interjúkészítés és a kutatás is),
  • és 6 óra dizájn tervezésre, szerkesztésre van szükség, ami nettó 66.000 forintot jelent.

Ebből következően összesen 15 órát, tehát nettó 165.000 forintot vesz igénybe egy ilyen kiadvány elkészítése.

Természetesen ez csak egy elméleti példa: minden kiadványnál változhatnak az óraszámok, hiszen soha nem készül két teljesen egyforma.

A nyomtatásban is segíthetünk

Amennyiben nem csak digitális, de kézzel fogható formában is szeretnél megjelenni, abban is tudunk segíteni – ehhez viszont arra van szükség, hogy az oldalak száma 4-gyel osztható legyen, tehát 4, 8, 12 16, stb. oldalszámú kiadványokkal tudunk dolgozni.

Ha szükség van rá, a nyomtatásnál nyomdaipari partnerünk lesz a segítségedre, akit a korábbi sikeres közös munkáink alapján tudunk ajánlani Neked.

Szükséged van egy igényes kiadványra?

Bízd ránk a feladatot!

Kérj árajánlatot itt!